alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Miesten sandaalit · Men Slides

 
[61]
1 / 2
Page:of 2

Miesten sandaalit

adidaksen laajasta jalkinevalikoimasta löydät täydelliset miesten sandaalit jokaiseen tilanteeseen. Kaikki sandaalimallimme ovat kestäviä, tyylikkäitä ja jalalle mukavia. adidas-sandaali on aina hyvä valinta, sillä monikäyttöiset kenkämme istuvat jalkaan erinomaisesti. Etsit sandaaleita sitten rannalle, kuntosalille, uimahalliin tai katukäyttöön, adidakselta löydät jalkineet tarpeisiisi. Sandaalimme on helppo sujauttaa jalkaan. Keveyden, huolellisen muotoilun ja laadukkaiden materiaalien ansiosta niillä käveleminen on nautinto. Unohda epämukavat, hankaavat sandaalit ja hanki adidas-klassikot, jotka ovat pitkäaikaisen tuotekehityksen tulos. Useimmat miesten sandaalit kestävät hyvin vettä, eivätkä ne säikähdä hikeä tai hiekkaa. Tyylejä ja värejä on valtavasti, joten selaa valikoimaamme. 3-Stripes-kuviolla tai Trefoil-logolla koristetut sandaalit ovat pian yksi suosikkijalkineistasi!

Men Slides

Men’s slides are the ultimate choice for anyone looking to show their feet a bit of TLC. Easy to slip on and off, these iconic shoes are usually made from synthetic materials for durability and enhanced grip on slippery surfaces. Wear slides for men by the pool, in the shower room, or around the gym to support your feet with cloudlike cushioning and earn some extra style points at the same time.