alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Miesten Superstar · Men Superstar

 
[90]
1 / 2
Page:of 2

Miesten Superstar

Koripallokentiltä katukäyttöön levinnyt Superstar-kenkä on todellinen adidas-ikoni. Miesten Superstar on klassikkovalinta kenen tahansa tyylitietoisen asustevalikoimaan. Superstar sopii mainiosti katutyyliin ja harrastuksiin, ja esimerkiksi yksiväriset mallit toimivat hyvin myös työkenkinä. Valitse Superstar-malli, joka sopii tyyliisi ja arkeesi. Klassinen valkoinen malli esimerkiksi mustilla tai sinisillä 3-Stripes-raidoilla on raikas valinta treeni- ja arkityyliin. Täysmustat tai -valkoiset Superstar-kengät edustavat sporttista eleganssia, joka istuu parhaimmillaan jopa toimistoympäristöön. Kenkää on tarjolla myös esimerkiksi harmaana ja kermanvalkoisena. Retrotyyliset adidas-tennarit ovat jalalle äärimmäisen mukavat, joten ne tuntuvat hyvältä jalassa myös arjen hektisimpinä hetkinä. Satsaa arkityyliin ja hanki ajattomat miesten Superstar-tennarit!

Men Superstar

The name says it all. The men’s Superstar shoe is one of the most iconic adidas shoes in the world – footwear that has been going strong for more than fifty years. The distinctive shell-toe silhouette, serrated 3-Stripes and low-top profile have made this shoe the stuff of legends and a firm favourite on the basketball court and the street. Opt for a retro classic or mix it up with a colourful twist. The Superstar for men will add class to any outfit.