alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Laukut · Bags

 
[401]
Adicolor Backpack
Trefoil Gym Sack
Hyperreal Backpack
Adicolor Backpack
Essentials Logo Shoulder Bag
Adicolor Archive Backpack
Trolley Bag Medium
Rifta Backpack
Rifta Backpack
Adicolor Archive Messenger Bag Small
Control 3.0 Racquet Bag
Vintage Airliner Bag
Power VI Backpack
Classic Badge of Sport 3-Stripes Backpack
X-City Backpack
Essentials 3-Stripes Wallet
Adicolor Archive Backpack
City Xplorer Backpack
ADICOLOR ARCHIVE WAIST BAG
Thebe Magugu Waist Bag
Essentials Logo Backpack
Vintage Mini Bag
Endurance Packing System Backpack
Weekender Bag
Camo Festival Bag
Adicolor Archive Backpack
Essentials Logo Bum Bag
Y-3 Tech Backpack
Badge of Sport Backpack
Adicolor Classic Waist Bag
Classic Graphic Backpack
Love Unites Backpack
Power VI Backpack
Essentials Logo Backpack
Camo Backpack
X-City Backpack
Adicolor Classic Backpack Small
Running Belt
Power VI Backpack
CLASSIC BACKPACK
Backpack
adidas x Marimekko Designed for Training Duffel Shoulder Bag
Adicolor Archive Toploader Backpack
1 / 9
Page:of 9

Laukut

Täydennä sporttista lookiasi adidaksen laukulla. Laadukkaat ja monikäyttöiset laukkumme on suunniteltu aktiiviseen elämäntyyliin. adidaksen reput, salikassit sekä vyö- ja olkalaukut ovat tilavia, kestäviä ja käytännöllisiä. Kun laukku on suunniteltu hyvin, raskaskin taakka kulkee mukanasi kaupungilla, opinnoissa ja töissä huolettomasti ja mukavasti. Älä luhistu taakkasi alle vaan satsaa hyvään laukkuun. Laukkumme ovat paitsi mukavia käyttää, myös aina muodissa. Näyttävällä adidas-logolla varustettu reppu tai salikassi on piste i:n päälle urheilullisessa asukokonaisuudessa. Väreissä on valinnanvaraa. Voit turvautua vaikkapa klassiseen mustavalkoiseen adidas-tyyliin tai tyylitellä retrohenkisillä laukuillamme. Useimmissa laukuissa on katseenvangitsijana Trefoil- tai 3-Stripes-logo. Mikäli perinteiset laukut eivät ole juttusi, vyölaukut kulkevat vyötärölläsi lähes huomaamatta.

Bags

No matter how light you like to travel, there’s no denying it, life and baggage go hand in hand. We all need stuff and we need to carry it with us. When it comes to bags, it’s a question of practicality, making life easier, more convenient and more stylish too. Having the right bag makes life easier and it says something about you. Bags can make or break an outfit, just as they can make or break the ease of a night out or day out. Choosing the right bag to take with you can make life a lot easier and more convenient, not to mention more stylish. Bags are also a fashion accessory that help define your style.