alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomapplefacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Laukut · Bags[384]

Laukut

Täydennä sporttista lookiasi adidaksen laukulla. Laadukkaat ja monikäyttöiset laukkumme on suunniteltu aktiiviseen elämäntyyliin. adidaksen reput, salikassit sekä vyö- ja olkalaukut ovat tilavia, kestäviä ja käytännöllisiä. Kun laukku on suunniteltu hyvin, raskaskin taakka kulkee mukanasi kaupungilla, opinnoissa ja töissä huolettomasti ja mukavasti. Älä luhistu taakkasi alle vaan satsaa hyvään laukkuun. Laukkumme ovat paitsi mukavia käyttää, myös aina muodissa. Näyttävällä adidas-logolla varustettu reppu tai salikassi on piste i:n päälle urheilullisessa asukokonaisuudessa. Väreissä on valinnanvaraa. Voit turvautua vaikkapa klassiseen mustavalkoiseen adidas-tyyliin tai tyylitellä retrohenkisillä laukuillamme. Useimmissa laukuissa on katseenvangitsijana Trefoil- tai 3-Stripes-logo. Mikäli perinteiset laukut eivät ole juttusi, vyölaukut kulkevat vyötärölläsi lähes huomaamatta.

Bags

No matter how light you like to travel, there’s no denying it, life and baggage go hand in hand. We all need stuff and we need to carry it with us. When it comes to bags, it’s a question of practicality, making life easier, more convenient and more stylish too. Having the right bag makes life easier and it says something about you. Bags can make or break an outfit, just as they can make or break the ease of a night out or day out. Choosing the right bag to take with you can make life a lot easier and more convenient, not to mention more stylish. Bags are also a fashion accessory that help define your style.