alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Skip to main content
adidas

Laukut · Bags

 
[463]
Adicolor Sling Bag
X-City Organizer
adidas Street Organizer Bag
Essentials Logo Duffel Bag Extra Small
Essentials 3-Stripes Shoulder Bag
Essentials Logo Gym Sack
Adicolor Backpack
Essentials Logo Duffel Bag Medium
Running Belt
Running Gear Waist Bag
Backpack
adidas by Stella McCartney Convertible Bum Bag
Essentials Logo Duffel Bag Large
Essentials Logo Backpack
4ATHLTS ID Waist Bag
Adicolor Archive Waist Bag
4ATHLTS Camper Backpack
Power VI Backpack
Classic Badge of Sport Backpack
adidas x Marvel Miles Morales Backpack
adidas Adventure Toploader Backpack
Essentials Logo Duffel Bag Medium
Adicolor Backpack
Backpack
FARM Rio Sport to Street Training Waist Bag
Tailored for Her Sport to Street Training Waist Bag
4ATHLTS ID Backpack
Terrex AEROREADY Hiking Backpack
4ATHLTS Duffel Bag Large
X-City Backpack
Adicolor Backpack
Adicolor Classic Waist Bag
Essentials Logo Bum Bag
Adicolor Backpack
Classic Essential Organizer Bag
Tailored for Her Sport to Street Training Shoulder Bag
Designed to Move Standards Training Shoulder Tote Bag
Adicolor Sling Bag
Adicolor Archive Messenger Bag Small
Running Belt
Adicolor Backpack
4ATHLTS Camper Backpack
adidas by Stella McCartney Bum Bag
1 / 10
Page:of 10

Laukut

Täydennä sporttista lookiasi adidaksen laukulla. Laadukkaat ja monikäyttöiset laukkumme on suunniteltu aktiiviseen elämäntyyliin. adidaksen reput, salikassit sekä vyö- ja olkalaukut ovat tilavia, kestäviä ja käytännöllisiä. Kun laukku on suunniteltu hyvin, raskaskin taakka kulkee mukanasi kaupungilla, opinnoissa ja töissä huolettomasti ja mukavasti. Älä luhistu taakkasi alle vaan satsaa hyvään laukkuun. Laukkumme ovat paitsi mukavia käyttää, myös aina muodissa. Näyttävällä adidas-logolla varustettu reppu tai salikassi on piste i:n päälle urheilullisessa asukokonaisuudessa. Väreissä on valinnanvaraa. Voit turvautua vaikkapa klassiseen mustavalkoiseen adidas-tyyliin tai tyylitellä retrohenkisillä laukuillamme. Useimmissa laukuissa on katseenvangitsijana Trefoil- tai 3-Stripes-logo. Mikäli perinteiset laukut eivät ole juttusi, vyölaukut kulkevat vyötärölläsi lähes huomaamatta.

Bags

No matter how light you like to travel, there’s no denying it, life and baggage go hand in hand. We all need stuff and we need to carry it with us. When it comes to bags, it’s a question of practicality, making life easier, more convenient and more stylish too. Having the right bag makes life easier and it says something about you. Bags can make or break an outfit, just as they can make or break the ease of a night out or day out. Choosing the right bag to take with you can make life a lot easier and more convenient, not to mention more stylish. Bags are also a fashion accessory that help define your style.