alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Pojat · Boys

 
[1591]

Pojat

adidaksen kattavasta valikoimasta löydät poikien vaatteet, asusteet ja kengät kouluun ja harrastuksiin. Menevät pojat tarvitsevat käytännöllisiä ja kestäviä vaatteita, joissa on mukava liikkua. adidaksen sporttiset vaatteet ovat varma valinta joka tilanteeseen! Värikkäät verryttelypukumme sopivat sekä arkisiin menoihin että treeneihin. Trefoil-logolla koristetut hupparit, college-paidat ja t-paidat ilahduttavat pientäkin pukeutujaa. Pojat ottavat päivässä lukemattomia juoksuaskelia, joten satsaa myös laadukkaisiin tennareihin ja kenkiin. Klassiset adidas-tennarit ovat paitsi hyvät jalalle, myös aina muodissa. Poikien sandaalit on puolestaan helppo sujauttaa jalkaan lämpimillä säillä tai uima-altaan reunalla. Koulukirjat ja harrastusvarusteet kulkevat kätevästi mukana rennossa repussa. Tutustu poikien valikoimaan ja löydä suosikkisi!

Boys

Sport can be an expression of personality – just like style. Even the very youngest athlete can look and feel his best, thanks to the adidas boys’ range, which features a comprehensive selection of clothing, shoes and accessories to keep him active all year round. From budding football stars to skating fans or boys who just like running around with their friends, this stylish range prioritises comfort, support and freedom for growing bodies to explore the world around them.