alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Päähineet · Headwear

 
[285]
Cycling Black The Cycling CapCycling Black The Cycling Cap
Add to wishlist

The Cycling Cap

Cycling

Men Golf Green Colorblock HatMen Golf Green Colorblock Hat
Add to wishlist

Colorblock Hat

Men Golf

Originals Black Samba Dad CapOriginals Black Samba Dad Cap
Add to wishlist

Samba Dad Cap

Originals

1 / 6
Page:of 6

Päähineet

Hattu voi tehdä tyylin – etenkin, jos päähine on taattua adidas-tyyliä. adidaksen päähineet, kuten hatut, pipot ja lippikset, ovat oleellinen osa tyylitietoisen asustevalikoimaa. Ne sekä näyttävät hyvältä että suojaavat erilaisilta sääoloilta treeneissä ja vapaa-ajalla. Kokoelmamme kattaa päähineet laidasta laitaan, joten sukella päähinevalikoimaamme ja valitse parhaat päältä. adidaksen erimalliset lippikset istuvat moitteetta sekä naisten että miesten päähän. Jos suosit minimalistista tyyliä, hanki yksivärinen lippis, jota piristää tyylikäs adidas-logo. Vaihtelua perusarkityyliin saat vaikkapa maastokuvioisella lippiksellä tai hempeillä pastellisilla sävyillä. Trefoil-logo löytyy myös suosituista kalastajahatuistamme. Viileinä päivinä päähän on hyvä vetää beanie-tyylinen pipo. Pipomme hengittävät ja sopivat hyvin myös treeneihin ulkoilmassa.

Headwear

Keep yourself warm in winter and cool in summer with adidas headwear. Available in sleek designs or eye-catching patterns, this range is for everyone who wants to control their temperature and maintain their focus when it comes to an important game or even just everyday life. Inspired by specific sports and incorporating timeless street-style elements, these headwear designs have been created to stand out from the crowd. Lightweight and breathable or warm and waterproof – the choice is yours to make.