alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Päähineet · Headwear

 
[336]
Logo Beanie
Training Headbands 3 Per Pack
Lightweight Metal Badge Baseball Cap
adidas x Messi Beanie
adidas RIFTA Beanie
Manchester United DNA Cap
Lightweight Metal Badge Baseball Cap
Real Madrid Beanie
Adicolor Contempo Short Beanie
Mélange Beanie
Swim Hijab
Runner 4D AEROREADY Cap
Japan Snapback Cap
Adicolor Contempo Bucket Hat
Adicolor 70s Baseball Cap
Lightweight Embroidered Baseball Cap
Adicolor Trefoil Bucket Hat
Terrex AEROREADY Five-Panel Graphic Cap
Marimekko WIND.RDY Bucket Hat
Logo Beanie
Runner 5P AEROREADY Reflective X-City Cap
Tour Snapback Hat
Argentina Dad Cap
Lightweight Metal Badge Baseball Cap
3-Stripes Baseball Cap
Terrex AEROREADY Five-Panel Graphic Cap
Two-Colored Logo Beanie
Hairband 3-Pack
Terrex Winterised Reversible Cap
Hyperreal Trucker Cap
Terrex Multisport Beanie
Adicolor Five-Panel Cap
Adicolor Collegiate Pom Beanie
X-City Docker
3-Stripes Swim Hijab
Terrex Winterised Reversible Cap
Adicolor Archive Trucker Cap
X-City COLD.RDY Beanie
AEROREADY Tennis Tie Band
Japan Collab Cap
Fleece Beanie
BASEBALL 3-STRIPES TWILL CAP
Training Headbands 3 Per Pack
1 / 7
Page:of 7

Päähineet

Hattu voi tehdä tyylin – etenkin, jos päähine on taattua adidas-tyyliä. adidaksen päähineet, kuten hatut, pipot ja lippikset, ovat oleellinen osa tyylitietoisen asustevalikoimaa. Ne sekä näyttävät hyvältä että suojaavat erilaisilta sääoloilta treeneissä ja vapaa-ajalla. Kokoelmamme kattaa päähineet laidasta laitaan, joten sukella päähinevalikoimaamme ja valitse parhaat päältä. adidaksen erimalliset lippikset istuvat moitteetta sekä naisten että miesten päähän. Jos suosit minimalistista tyyliä, hanki yksivärinen lippis, jota piristää tyylikäs adidas-logo. Vaihtelua perusarkityyliin saat vaikkapa maastokuvioisella lippiksellä tai hempeillä pastellisilla sävyillä. Trefoil-logo löytyy myös suosituista kalastajahatuistamme. Viileinä päivinä päähän on hyvä vetää beanie-tyylinen pipo. Pipomme hengittävät ja sopivat hyvin myös treeneihin ulkoilmassa.

Headwear

Keep yourself warm in winter and cool in summer with adidas headwear. Available in sleek designs or eye-catching patterns, this range is for everyone who wants to control their temperature and maintain their focus when it comes to an important game or even just everyday life. Inspired by specific sports and incorporating timeless street-style elements, these headwear designs have been created to stand out from the crowd. Lightweight and breathable or warm and waterproof – the choice is yours to make.