alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Vyölaukut · Fanny packs - Bum bags

 
[34]
Y-3 Brown Y-3 SacocheY-3 Brown Y-3 Sacoche
Add to wishlist

Y-3 Sacoche

Y-3

Vyölaukut

adidaksen vyölaukut ovat laukkujen aatelia. Laukkuun mahtuvat näppärästi juuri ne tavarat, mitä välttämättä treeneissä tai kaupungilla tarvitset. Vyölaukun kanssa sinun ei tarvitse huolehtia laukun painosta, ja lisäksi tavarat ovat kätevästi saatavilla ja silmiesi alla. Halutessasi voit pujottaa laukun rennosti pään yli rintasi päälle. adidas-vyölaukkuja on saatavilla lukuisissa eri malleissa ja väreissä. Pieni ja kevyt vyölaukku tai juoksuvyö toimivat parhaiten lenkillä. Katutyylissä voit revitellä tilavammilla laukuilla. Minimalisti valitsee esimerkiksi yksinkertaisen mustan mallin Trefoil-logolla, mutta tarjolla on myös upeita värejä ja materiaaleja monissa eri tekstuureissa. Nauti hopean hehkusta, 90-luvun retrotyylistä tai eleganteista paljeteista – vyölaukku toimii kaikissa tyyleissä.

Fanny packs - Bum bags

Offering on-the-go practicality and effortless cool, our bum bags make a great addition to any wardrobe – for workouts and casual wear alike. Keep your small essentials accessible and secure thanks to bags that zip and buckle safely, with different designs featuring variations on pockets and compartments to store your belongings conveniently. Durable fabrics ensure these fanny packs will go the distance, while eye-catching colours and prints can add a splash of personality to your outfit.