alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Vyölaukut · Fanny packs - Bum bags

 
[34]
Adicolor Contempo Utility Messenger Bag Small
Adicolor Waist Bag
Marimekko Running Belt
FARM Rio Sport to Street Training Waist Bag
Adicolor Waist Bag
ADICOLOR BRANDED WEBBING WAIST BAG
adidas by Stella McCartney Run Belt
ADICOLOR ARCHIVE WAIST BAG
adidas x LEGO® Tech Pack Crossover Bag
adidas by Stella McCartney Bum Bag
Waist Bag
Badge of Sport Waist Bag
adidas by Stella McCartney Convertible Bum Bag
ID Tech Designed for Training Waist Bag
adidas by Stella McCartney Bum Bag
Running Bottle Bag
R.Y.V. Waist Bag
adidas Adventure Waist Bag Small
Parley Ocean Plastic Waist Bag
Daily Waist Bag
Crossbody Bag
Arsenal FC x adidas by Stella McCartney Convertible Bum Bag
Karlie Kloss Run Belt
4ATHLTS ID Waist Bag
adidas by Stella McCartney Convertible Bum Bag
adidas Sport Casual Crossbody Bag
adidas x Classic LEGO® Waist Bag
Waist Bag
Running Gear Bottle Bag

Vyölaukut

adidaksen vyölaukut ovat laukkujen aatelia. Laukkuun mahtuvat näppärästi juuri ne tavarat, mitä välttämättä treeneissä tai kaupungilla tarvitset. Vyölaukun kanssa sinun ei tarvitse huolehtia laukun painosta, ja lisäksi tavarat ovat kätevästi saatavilla ja silmiesi alla. Halutessasi voit pujottaa laukun rennosti pään yli rintasi päälle. adidas-vyölaukkuja on saatavilla lukuisissa eri malleissa ja väreissä. Pieni ja kevyt vyölaukku tai juoksuvyö toimivat parhaiten lenkillä. Katutyylissä voit revitellä tilavammilla laukuilla. Minimalisti valitsee esimerkiksi yksinkertaisen mustan mallin Trefoil-logolla, mutta tarjolla on myös upeita värejä ja materiaaleja monissa eri tekstuureissa. Nauti hopean hehkusta, 90-luvun retrotyylistä tai eleganteista paljeteista – vyölaukku toimii kaikissa tyyleissä.

Fanny packs - Bum bags

Offering on-the-go practicality and effortless cool, our bum bags make a great addition to any wardrobe – for workouts and casual wear alike. Keep your small essentials accessible and secure thanks to bags that zip and buckle safely, with different designs featuring variations on pockets and compartments to store your belongings conveniently. Durable fabrics ensure these fanny packs will go the distance, while eye-catching colours and prints can add a splash of personality to your outfit.