alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomapplefacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Golflippikset[54]

Taatulla laadulla valmistetut ja tyylikkäillä värivaihtoehdoilla varustetut golflippikset odottavat käyttäjäänsä. Pidä yllä hyvä näkyvyys koko golfkierroksen ajan ja suojaa silmiäsi auringon säteiltä näillä komeilla lippalakeilla, joilla viimeistelet tyylikkään lookin viheriöllä.

Älä anna auringon häiritä lyöntejäsi

 

Hyvässä säässä golfin pelaaminen on äärimmäisen mukavaa toimintaa. Auringonpaiste saattaa kuitenkin häikäistä ja häiritä lyöntisuorituksia, ja päätä olisi hyvä suojata pilviselläkin säällä. Anna itsellesi mahdollisuus pelata golfkierrokset ilman auringon häikäisyä käyttämällä adidaksen komeita golflippiksiä. Näillä komeilla päähineillä estät myös hien valumista silmille ja parannat näin suoritustesi laatua entisestään. Malleja on valmistettu niin kosteutta imevistä kuin erityisesti auringon säteiltä suojaavista materiaaleista, joten adidas-golfpäähine sopii säähän kuin säähän. Pidä katse tiukasti pallossa ilman turhaa siristelyä – lisää golfvaatteisiisi adidas-golflippikset.

 

Kestävää laatua luotetulta valmistajalta

 

Vuosikymmenten kokemus urheiluvaatteiden ja -asusteiden parissa näkyy myös adidaksen golflippisten valikoimassa. Useiden vaihtoehtojen joukosta löytyy helposti kooltaan säädeltäviä malleja, jotta jokainen voi ottaa käyttöönsä tyylikkään päähineen. Materiaalit ovat tutun laadukkaita, joustavia ja kestäviä, ja kokosäädöt yksinkertaisen toimivia. Osa malleista on valmistettu erityisesti hikoilua kestävistä ja nopeasti kuivuvista materiaaleista, toiset taas suojaamaan erityisemmin auringon säteiltä. Monet adidas-golflippikset on myös tehty käyttäen ekologisia materiaaleja ja kestävää kehitystä tukevia valmistustapoja. Lippalakeissa on paljon kierrätettyä materiaalia ja käytetty puuvilla on pyritty viljelemään mahdollisimman ekologisesti.

Näytä rakkautesi lajia kohtaan

 

Golflippikset adidakselta toimivat sekä täyden golfkierroksen aikana että golfratojen ulkopuolella. Lukuisten mallien ja värivaihtoehtojen joukosta löytyy jokaiselle sopiva golfpäähine. Haluatko klassisen tyylikkään yksivärisen mallin perinteisellä ja hyvin tunnistettavalla 3-Stripes-logolla vai kenties tunnusomaisen logon pienillä golfmausteilla? Ei hätää, molempia löytyy ja useissa eri tyyleissä sekä väreissä, perinteisen valkoisista lippiksistä urbaanimpaa tyyliä huokuviin useammilla väreillä luotuihin ratkaisuihin. Mikäli haluat myös kentän ulkopuolella osoittaa rakkautesi lajia kohtaan, onnistuu se helposti myös useilla golfaiheiset kuvitukset omaavilla lippalakeilla. Golflippiksiä löytyy myös täysin yksivärisinä ilman minkäänlaisia merkkejä, mikäli haluat käyttöösi mahdollisimman yksinkertaisen, mutta silti materiaaleiltaan ja teknisiltä ominaisuuksiltaan yhtä pätevän päähineen. Pääasia on, että saat juuri sinulle sopivan päähineen golfkierrokselle. Golflippikset parhaalla mahdollisella laadulla tarjoaa sinulle tuttu ja luotettava adidas.