alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
FREE DELIVERY OVER €25 & 60 DAYS* FREE RETURNS
adidas

Naisten golfvaatteet · Ladies Golf Clothing

 
[94]
1 / 2
Page:of 2

Naisten golfvaatteet

Tyyli on tärkeää golfharrastajille. Onneksi adidaksen valikoimista voi löytää laadukkaat naisten golfvaatteet laidasta laitaan. Vaatteissamme näkyy klassinen golfeleganssi yhdistettynä moderniin adidas-tyyliin. Golfvaatteemme ovat klassisia, yksinkertaisia ja äärimmäisen monikäyttöisiä. Valitse golfviheriölle esimerkiksi hengittävä t-paita tai pikeepaita. Paidan päälle sopii kevyt neule tai urheilutakki. Suosittuihin naisten golfvaatteisiin lukeutuvat shortsit ja tyylikkäät shortsihameet. Pitkiä lahkeita kaipaava voi valita kentälle joustavat housut tai tyylikkäät leggingsit. Kevyt toppaliivi lämmittää sopivasti kentällä, mutta ei hiosta. Golfpelit ovat pitkiä ja maastot vaihtelevia, joten kaikissa golfvaatteissamme on tärkeää täydellinen liikkuvuus. Vaatteet hengittävät ja pitävät ihon kuivana hiestä. adidas-vaatteet tekevät rankastakin golfkierroksesta hieman helpomman – valitse suosikkisi valikoimastamme.

Ladies Golf Clothing

Our ladies’ golf clothing means that next time you step on to the green, you’ll do so with total confidence. Layer up t-shirts, jackets, skirts, or shorts for a practical and streamlined outfit that leaves you free to focus on your performance. Trousers, polo shirts, and dresses offer a smarter look for the clubhouse afterwards. Fabric technologies help you regulate your temperature or battle the elements, and design details such as pockets or high waists deliver enhanced individual support.