alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Naisten golfvaatteet

 
[100]

Golfvaatteissa tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat liikkuvuus ja mukavuus. Niiden tulee myös kestää monenlaisia säätiloja. Tyylikkyyttä ei sovi myöskään unohtaa golfin pariin siirryttäessä. Naisten golfvaatteet löydät adidakselta – pukeudu toimivasti, tyylikkäästi ja mukavasti myös golfviheriöllä.

1 / 3
Page:of 3

Klassisen elegantit ja modernin tyylikkäät golfvaatteet

Golfharrastajalle toimivuuden lisäksi tyyli saattaa olla hyvinkin ratkaisevaa. Siistit ja omaan fiilikseen sopivat vaatteet parantavat itseluottamusta ja se puolestaan näkyy helposti suorituksissa golfkierroksen aikana. Naisten golfvaatteet -valikoimamme auttaa pukeutumaan tyylikkäästi ja lajin vaatimusten mukaisesti. Vaatteistamme löydät moderneja kuoseja ja klassisempaa eleganttia tyyliä golfkentälle tarjoavia vaatekappaleita. Perinteiset ja hyvin toimiviksi todetut poolopaidat löydät valikoimastamme helposti useissa väreissä. Räväkämpiä kuoseja bongaat yhtä helposti ja pystyt pukeutumaan omaan makuusi parhaiten istuvilla värityksillä ja tyyleillä. Golfhameista sporttisiin leggingseihin ja t-paidoista teknisiin pitkähihaisiin – löydät kaikki tarvittavat naisten golfvaatteet adidaksen valikoimasta!

Peliäsi hyödyttäviä teknisiä ominaisuuksia

Golfvaatteemme ovat erittäin monikäyttöisiä. Yksinkertaisen tyylikkäät ja tutulla adidas-laadulla varustetut naisten golfvaatteet soveltuvat golfkentän lisäksi moneen muuhunkin. Silti niissä on keskitytty nimenomaan golfin vaatimiin teknisiin ominaisuuksiin. Ensisijaisena ominaisuutena kaikilla golfvaatteillamme on liikkuvuus ja joustavuus. Lyöntien, kyykistymisten ja kehon lajia harrastaessa tekemien liikeratojen mahdollistaminen on luonnollisesti golfvaatteille tärkeää. Tämän lisäksi materiaaleina on usein käytetty lämpöä eristävää ja kosteutta ulkona pitävää kangasta, jotta mahdollisesti pitkienkin golfkierrosten aikana tapahtuva hikoilu ei häiritsisi suorituksia.

Säähän sopiva golfvaatetus

Onko tiedossa kierros golfia hohkaavan kuumassa auringonpaisteessa? Tai kenties veri vetää viheriölle koleasta syyskelistä huolimatta? Säässä, kuin säässä, adidaksen naisten golfvaatteet auttavat pukeutumaan mukavan tyylikkäästi. Kuumille keleille golfviheriölle sopii mainiosti jokin hyvin hengittävistä t-paidoistamme tai kenties rento pikeepaita. Suositut ja naisellisen tyylikkäät shortsihameet antavat aistikasta tyttömäisyyttä myös golfkentän puolelle. Pidempiä lahkeita kaipaaville löytyy useita urheilullisen joustavia golfhousuja, jotka soveltuvat myös hieman viileämmille keleille mainiosti. Naisten golfvaatteet mahdollistavat myös laadukkaan kerrospukeutumisen. Kolea keli ei häiritse lyöntejäsi, kun ylläsi on esimerkiksi mukavan istuvat legginsit ja niiden päällä golfhousut. Poolopaidan päälle istuvat mukavasti kevyet neuleet ja urheilutakit. Lämpimän kerrospukeutumisen voi vielä viimeistellä hyvin istuvalla kevyellä toppaliivillä. Golfvaatteidemme valikoimalla liikkeitäsi ei ainakaan vaatteet estä, pysyt mahdollisimman kuivana hiestä ja tarpeen mukaan lämpimänä.