alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Golf Sale

 
[81]
Golfkentällä haluat pukeutua tyylikkäästi säässä kuin säässä, vaatteiden teknisiä ominaisuuksia kuitenkaan unohtamatta. Golf Outletissa uusit kätevästi golfvaatteitasi adidaksen laadukkailla asusteilla, joiden avulla vietät entistäkin mukavampia hetkiä lajin parissa.
Golf Black Golf Neck SnoodGolf Black Golf Neck Snood
Add to wishlist

Golf Neck Snood

Golf

1 / 2
Page:of 2

Vakuuttavat asusteet viheriölle

 

Kaipaatko buustia peli-iloon uusien golfvaatteiden muodossa? Puuttuuko peliasusteistasi jokin tietty vaateparsi? Siistejä ja teknisiltä ominaisuuksiltaan laadukkaita golfasusteita etsiviä auttavat adidaksen golftarjoukset. Tuotteiden joukosta löydät monipuolisen valikoiman joustavia ja urheilullisia golfvaatteita, joihin pukeutuneena jaksat viettää viheriöllä pitkiäkin aikoja ja näytät tyylikkäältä kierroksesta toiseen. Golfvaatteista perinteisimpiin kuuluvia yksinkertaisen tyylikkäitä poolopaitoja löytyy valikoimasta runsaasti. Laadun takeena toimivalla adidaksen 3-Stripes-logolla varustettu poolopaita onkin erityisesti kuumille keleille loistava valinta, joka hengittää ja antaa svingille riittävästi tilaa. Tuotteiden hyviin ominaisuuksiin kuuluu myös se, että monissa Golf Outletin laatutuotteissa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja ja ekologisempia valmistustapoja.

  

Golf Outletista pelivaatetus kaikkiin lämpötiloihin

 

Vaikka golfia yleisesti mieluiten pelataankin hyvässä säässä, saattaa keli pitkän pelipäivän aikana vaihdella tai veri vetää viheriöille jopa pienen sadekuuron riskillä. Tällöin adidaksen golfkauppa auttaa pukeutumaan säähän sopivasti. Viileämmällä säällä esimerkiksi tuplaompelein varusteltu pehmeä ja mukavan lämmin svetari toimii sellaisenaan tai osana kerrospukeutumista. Nopeasti kuivuvien materiaalien myötä pieni sadekaan ei välttämättä häiritse niin paljoa. Runsaan paitavalikoiman lisäksi Golf Outlet tarjoaa lämpimiin keleihin tyylikkäitä shortseja ja hameita, jotta pelaaminen olisi nautinto kuumimmillakin keleillä.

 

Tekniset ominaisuudet ja naisellisuus samoissa vaatteissa

 

Golf Outlet pitää sisällään runsaasti alennetuin hinnoin varustettuja laatutuotteita, joissa tekniset ominaisuudet ovat sulassa sovussa naisellisen tyylin rinnalla. Aina varma valinta hyvän kelin golfiin on perinteinen poolopaita ja näiden valikoimaa adidaksen Golf Outletistä löytyykin monipuolisin värein ja tyylein. Lisäksi kuumille keleille löytyy ihanan hengittäviä hihattomia paitamalleja, jotka antavat käsivarsille täyden vapauden ja joustavat kaikenlaisissa lyönneissä erinomaisesti. Liikkuvuutta ja käyttömukavuutta ei ole unohdettu myöskään adidaksen erittäin tyylikkäissä ja urheilullisissa golfhameissa, jotka toimivat viheriön lisäksi hyvin myös golfkentän ulkopuolella. Jos keli heikkenee kesken kierroksen tai pelipäivälle sattuu muuten vain kehnompi keli, auttaa Golf Outletista löytyvä valikoima tähänkin. Lämpimänä pysymisen takaavat tyylikkäät vetoketjuin varustetut golfpusakat sekä kerrospukeutumiseenkin mainiosti soveltuvat siistit pitkähihaiset.