alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Golfhousut

 
[47]
Pysy tyylikkäänä ja pue päällesi adidas-golfhousut. Teknisiltä ominaisuuksiltaan monipuoliset ja käyttömukavuudeltaan loistavat golfhousut pitävät tarvittaessa lämpimänä, joustavat lajin vaatimusten mukaisesti ja tekevät käyttäjistään tyylikkäämpiä. Valikoi mieluisa väri ja malli ja lähde viheriölle!
Men Golf Green Golf PantsMen Golf Green Golf Pants
Add to wishlist

Golf Pants

Men Golf

Golfhousut, jotka vastaavat lajin vaatimuksiin

 

Golfhousujen valikoimastamme löydät suuren määrän laadukkaita tuotteita, joita kaikkia yhdistää adidakselle ominainen korkea laatu. Lisäksi adidas-golfhousut on suunniteltu eritoten lajin vaatimusten mukaan. Tuotteista löytyy sekä lukuisiin sääoloihin räätälöityjä vaihtoehtoja että perinteisiä yleismalleja. Yhdistävänä tekijänä on joustavuus, jonka ansiosta golfin parissa tehdyt liikeradat lyönneistä kyykistymisiin luonnistuvat mukavasti. Golfhousujen taskuihin mahtuu helposti pistekortti, tiit ja vaikka auton avaimet. Viileämpiin sääoloihin soveltuvat lämpimämmällä vuorella varustetut golfhousut, kun taas kesäiseen kuumuuteen istuvat parhaiten ohuemmat ja kenties nilkat paljaaksi jättävät mallit. Klikkaa itsesi adidaksen verkkokauppaan ja löydä omasi.

 

Mukavuus ja huippulaatuiset materiaalit etusijalla

 

Venyvien, usein neljään suuntaan joustavien materiaalien lisäksi adidaksen golfhousut on suunniteltu eritoten mukavuutta ajatellen. Golfhousut, jotka tuntuvat mukavilta ja tarpeen mukaan lämpimiltä, kuivilta tai hengittäviltä, säässä kuin säässä, auttavat tekemään golfkierroksista entistäkin nautinnollisempia. Puttia suunnitellessa kyykkyyn meno, kovempien lyöntien vaatimat kiertoliikkeet ja erilaiset säätilat tulevat golfia pelatessa tutuiksi. adidas-golfhousut onkin suunniteltu nimenomaan kestämään näitä kaikkia. Valikoimasta löytyy malleja vettähylkivillä kankailla, sekä kuumille keleille soveltuvilla kosteutta eristävillä kankailla, jotta housut pysyvät mahdollisimman kuivina koko kierroksen ajan. Monet housuvalikoimamme tuotteista on valmistettu myös korkealaatuisista kierrätetyistä materiaaleista, luonnollisesti teknisiä ominaisuuksia uhraamatta. Näin pystymme tarjoamaan huippulaatua ekologisemmilla valmistustavoilla.

Tyylivaihtoehtoja moneen makuun

 

3-Stripes-logolla, klassisella adidaksen merkillä varustetut ja erittäin tyylikkäät golfhousut löydät housuvalikoimastamme helposti. Vaihtoehtoja löytyy niin tyylien, leikkausten, kuin värienkin puolesta lukuisia, jotta sopivat golfhousut löytyisivät mahdollisimman monelle lajin harrastajalle. Lahkeesta kaventuvat mallit antavat modernia tyyliä hakeville hyvän vaihtoehdon, kun taas hieman löysemmät tasaiset mallit tarjoavat ehkä hieman monipuolisempia käyttömahdollisuuksia myös golfkentän ulkopuolella. Tyylikkään istuvat, vyölenkeillä varustetut mustat adidas-golfhousut ovat aina varma valinta golfkierrokselle. Sisäänrakennetun vyön omaavat rennot mallit toimivat loistavasti niin lyöntejä tehdessä kuin golfklubin puolellakin. Mukavan aistikkaista väri- ja kuosivaihtoehdoista löydät sopivaan malliin mieluisan loppusilauksen. adidas-golfhousut jalassa golfkierroksilla liikkuminen sujuu mukavan kitkattomasti!