alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Golf-kengät

 
[91]
1 / 2
Page:of 2

adidaksen laadukkaat golfkengät miehille ja naisille

adidaksen golfkenkien valikoima pitää sisällään lukuisia laadukkaita vaihtoehtoja sekä miehille että naisille. Osassa kengistä on vedenpitävästä synteettisestä materiaalista valmistettu pinta, osassa esimerkiksi hyvin vettä hylkivä tekstiilipinta. Löydät siis golfkengistämme vaihtoehtoja, jotka pitävät jalkasi kuivana kelillä kuin kelillä. Golfkengissämme on hyödynnetty adidakselle tuttuun tapaan luontoa säästäviä tai kierrätettyjä materiaaleja. Verkkokaupastamme löytyy paljon tuotteita, jotka auttavat esimerkiksi muovijätteen vähentämisessä maailmasta. Kenkiä löytyy erilaisille jaloille sopivilla lesteillä ja erilaisilla vaimennuksilla. Tutustu golfkenkiemme laajaan valikoimaan ja tilaa tuotteet suoraan kotiisi!

adidaksen golfkengät ovat tyylikäs ja mukava valinta golfkentälle

adidaksen verkkokaupasta saat tyylikkäät golfkengät kaikille pelisäille. Väri- ja kuosivaihtoehtoja on useita, ja kenkiä löytyy niin uusia mallistoja etsiville kuin retrotuotteiden vaikutteita suosiville. Golfkengistämme löytyy myös runsain mitoin mukavuutta lisääviä ominaisuuksia: tarjolla on hyvin istuvia ja kevyitä mutta samalla tukevia vaihtoehtoja. Juurin golfia varten suunnitellut jalkineet mukailevat liikkeitäsi juuri oikealla tavalla suorituksen aikana. Kengissä on käytetty hengittäviä ja samalla vettä hylkiviä tai vettä pitäviä materiaaleja, joten viihdyt helposti golfkentällä kesän helteistä syksyn ja kevään viileämmille säille saakka. Laaja mallistomme varmistaa sen, että löydät oikeanlaisen parin juuri sinun jaloillesi ja tarpeisiisi. Käy tutustumassa verkkokaupassamme tällä hetkellä tarjolla oleviin vaihtoehtoihin ja valitse sopiva pari tai vaikka kaksi. Saat kengät vaivattomasti parilla klikkauksella.

Laadukkaat golfkengät kestävyyttä arvostavalle

adidaksen golfkengät ovat kestävää kulutusta arvostavan valinta: tuotteet on valmistettu kierrätetyistä tai luontoa muuten säästävistä materiaaleista. Golfkenkämme ovat myös laadukkaita ja kestävät käyttöä. Kenkiä valittaessa on hyvä kiinnittää huomiota sekä kenkien istuvuuteen että käyttöolosuhteisiin. Valitse jalkineet sen mukaan, millaisilla kentillä ja millaisissa sääolosuhteissa pelaat. Saatat tarvita ensisijaisesti lämpimiin säihin ideaalin, hengittävästä materiaalista valmistetun kevyen kenkäparin. Toisaalta sateisemmissa oloissa pelaaminen saattaa ohjata sinut kohti ominaisuuksiltaan ennen kaikkea säänkestäviä golfkenkiä. Osassa kengistämme on hyvän pidon antava nappulapohja, mutta löydät valikoimistamme myös jalkineita ilman nappuloita. Tutustu vaihtoehtoihin ja tilaa verkkokaupasta!