alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Forum

 
[24]
Kolmella erimittaisella varrella saatavilla olevat adidas Forum -kengät ovat todellinen klassikko ja yhtä monipuolinen kuin sinäkin. Olitpa kuka tahansa ja kotoisin mistä tahansa, näillä jalkineilla viimeistelet juuri oman yksilöllisen tyylisi.

Forum on monipuolinen, kuten sinäkin

Monipuolisuudessaan adidas Forum on aivan huippuluokkaa. Kolmella erilaisella varrella saatavilla oleva klassikkomalli tarjoaa sinulle oivan mahdollisuuden näyttää parhaat puolesi. Kenkämalli, joka on monipuolinen, kuten sinäkin, on saatavilla korkeammalla varrella, varrettomana tai keskimittaisella varrella. Sopivan mittaisia varsia ja kymmeniä ihastuttavia värivaihtoehtoja yhdistelemällä löydät jokaiseen asukokonaisuuteen sopivan parin luottokenkiä, joissa voit olla oma tyylikäs itsesi. Voit valita reipasta värikkyyttä suorien housujen kaveriksi, klassiset valkoiset matalavartiset mallit kesäiseen pukeutumiseen, tai mitä vain mikä tuntuu sinusta itsestäsi parhaalta. Ole avoin itsellesi, niin olet avoin muillekin.

adidas Forum on klassikko, joka sopii kaikille

Klassisista kenkämalleista puhuttaessa on vaikea sivuuttaa adidaksen Forum-mallistoa. Ikonisen sporttinen siluetti, joka on saatavilla kolmella erimittaisella varrella, soveltuu lähes kaikkien käyttöön. Kestävistä materiaaleista valmistettuja Forum-jalkineita, joista löydät irrotettavan tarrahihnan, on saatavilla ihastuttava määrä kaikille jaloille sopivina, ikään ja sukupuoleen katsomatta. Lasten mallistoista löydät tuleville koripallosankareille ja tennari-intoilijoille parhaat mallit aivan pienistä kokoluokista lähtien. Aikuisille saatavilla on vanhojen klassikkomallien mukaan tehtyjä versioita, jotka tosin on brändin kestävään kehitykseen pyrkivien tavoitteiden mukaan osittain kierrätetyistä materiaaleista valmistettuja ja täten luonnonmukaisempia, sekä kymmeniä hieman erilaisia tyylejä tarjoavia vaihtoehtoja. Kaikkia adidas Forum-jalkineiden vaihtoehtoja yhdistää korkea laatu sekä adidaksen laatua ilmentävä 3-Stripes-logo.

Tuoreus ja ajattomuus yksissä jalkineissa

Monissa malleissa klassisen ulkoasun säilyttäneet adidas Forum -tennarit ovat yleisesti erittäin ajattomia jalkineita ja niiden ystäviä löytyy usealta vuosikymmeneltä. Pohjana mallistossa on luonnollisesti korkea laatu, tyylikkyys ja materiaalien kestävyys. Mallistoon kuuluu kuitenkin olennaisena osana myös jatkuva kehitys sekä materiaalien, värien, että valmistustekniikoiden osalta. Tuoreus ja avoimuus muutokselle on tärkeää ja joka mahdollistaa käyttäjälleen oman persoonansa esiin tuomisen erilaisin tyylein, mutta samalla pitäen tiukasti kiinni Forum-kenkien perimmäisestä ajatuksesta, sporttisesta ja toimivasta tyylistä. Ole avoin muutokselle, uudistumiselle ja itsellesi. Näin löydät itsestäsi parhaan version. Löytämällä mieluisat mallit Forum-jalkineiden valikoimasta voit korostaa omaa tyyliäsi ja antaa sen rohkeasti näkyä muillekin.