alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Golflaukut

 
[1]

Tärkeimpien golfarin lisätarvikkeiden kuljetus sujuu tyylillä yksinkertaisen näyttävillä adidaksen golflaukuilla, jotka soveltuvat niin lyhyille kuin pidemmillekin pelimatkoille. Niissä viet mukavasti esimerkiksi viheriölle sopivat kengät, hansikkaat ja ylimääräiset pallot.

Golf Grey Golf Shoe BagGolf Grey Golf Shoe Bag

Golf Shoe Bag

Golf

Olennaisimmat lisätarvikkeet kätevästi mukana

 

Golfin pelaajille tuttu ja erittäin tärkeä lisävaruste on tietysti golfbägi. Sen ohella lisätarvikkeille sopivat golflaukut ovat varusteina haluttua tavaraa. Kestäviä ja tyylikkäitä tuotteita haluaville löytyy valikoimastamme adidaksen tunnetulla laadulla tehtyjä kompakteja laukkuja kaikille golfareille. Sinulle sopiva golflaukku saattaa olla pieni, lähikentälle kulkemiseen loistavasti soveltuva kenkälaukku, johon vaihtokengät saa arkisen kierroksen ajaksi kätevästi talteen. Vaihtoehtoisesti sinulle sopivin valinta voi olla lentokoneessa käsimatkatavaroissa kätevästi kulkeva golflaukku. Olipa tarpeesi millainen hyvänsä, lisätarvikkeille sopivissa adidas-golflaukuissa kuljetat kätevästi kaikki tarvitsemasi lisätarvikkeet kengistä hanskoihin – helposti, tyylikkäästi ja mukavasti. Mikäli etsit pätevää tapaa viedä varusteesi ja lisätarvikkeesi paikasta A paikkaan B, golflaukkujen valikoimamme saattaa hyvinkin olla juuri sitä mitä kaipaat.

 

Laukkuvaihtoehto myös pidemmälle golfmatkalle

 

Jos mielessäsi on hieman pidempi golfmatka, on adidas-golflaukku erittäin pätevä vaihtoehto lisätarvikkeiden kuljetukseen. Pyörillä varustetut mallit kulkevat kepeästi mukanasi vaikkapa lentokentän terminaalissa tai kadulla kohti majoitusta ilman, että rasitat suotta käsiäsi välineiden kantamisella. Pyörien lisäksi vetokahvalla varustetut golflaukut toimivat hienosti käsimatkatavaroihin mahtuvina laukkuina. Laukkujen sisältä löytyvillä kiinnitysnyöreillä sisällön voi myös sitoa tiiviisti, joten kun avaat laukut, tavarat ovat siististi paikoillaan eivätkä pitkin poikin! Golflaukut ja niissä käytetyt materiaalit on luonnollisesti suunniteltu kestämään matkustamisen kolhuja. Tästä huolimatta suuri osa materiaaleista on kierrätettyjä, ja näin tuotannon päästöt on minimoitu ja tuotteiden ekologisuus on saatu korkealle tasolle. Matkustavan golfarin laadukas laukkuvalinta on adidaksen golflaukku.

 

Tyylikäs laukku golfkengille

 

Viekö tie suoraan työpaikalta viheriölle? Valikoimistamme löytyvään tyylikkään kompaktiin adidas-golfkenkien laukkuun saat näppärästi mahtumaan golfkengät ja pienemmät lisätarvikkeet, kuten ylimääräiset pallot ja tiit, ja voitkin painella suoraan tämän pienen laukun ja golfbägin kanssa kentän laidalle. Arkiset kengät saat kätevästi samaan laukkuun jemmaan ja kierroksen jälkeen takaisin jalkaan. Laukuissa käytetyt materiaalit kestävät pieniä säätilojen vaihteluja, eivätkä golflaukkuun säilötyt kengät kastu pienessä tihkusateessa, vaikka laukku jäisikin sään armoille. Laadun takeena toimivalla 3-Stripes-logolla kruunattu pieni laukku kulkee hienosti mukana myös pienessäkin tilassa vaikka koko viheriöllä vietetyn ajan.