alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
FREE DELIVERY OVER €25 & 60 DAYS* FREE RETURNS
adidas

Miesten sukat · Men socks

 
[165]
Price
€ 9 - € 33
933
1 / 4
Page:of 4

Miesten sukat

adidas-logo on laatusukan tae! adidaksen miesten sukat kestävät aktiivista käyttöä ja pesua – näistä sukista tulee nopeasti lempiparisi. Voit valita suosikkisukkamallisi laajasta valikoimasta. Matalat no-show-sukat sopivat täydellisesti tennarin alle niin, ettei sukkaa näy kengän alta lainkaan. Lisäksi tarjolla on matalavartisia, keskimittaisia ja korkeavartisia sukkia. Sukkavalikoimamme palvelee myös eri urheilulajien harrastajia. Urheilusukat pitävät jalkasi kuivina juoksulenkeillä ja vaellussukat lämmittävät vaelluskenkien sisällä. Poimi valikoimastamme lisäksi laadukkaat jalkapallosukat sekä tyylikkäät golfsukat. Meille tärkeintä on jalkojesi terveys ja mukavuus, mutta tyyli ei suinkaan ole toissijaista. Kanna ylpeydellä adidas-sukkia ja niiden varresta löytyviä 3-Stripes-raitoja ja Trefoil-logoja. Valitse suosikkisi miesten sukkien väreistä ja malleista!

Men socks

Men’s socks are critical to any good performance, whether you’re taking part in an intense training session or simply spending all day on the run. Available in a variety of cuts and colours that can help them blend into your outfit or stand out with a pop of brightness, these men’s socks can be chosen to match your sporting discipline or simply from the general-wear selection. Responsive padding and breathable fabrics boost your energy levels and deliver much-needed support for hard-working feet.