alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

MYSHELTER-takit

 
[28]
adidas MYSHELTER-takkien kanssa sää kuin sää on ulkoilun suhteen nautinnollinen. Tyylikäs design kekseliäine yksityiskohtineen sopii sekä kaupunkielämään että urheiluun, ja GORE-TEX®in kaltaiset edistykselliset materiaalit pitävät sinut kuivana ja hengittävät samaan aikaan.

MYSHELTER-takit pitävät kuivana ja lämpimänä

adidaksen takkimallistosta löydät mallit joka makuun – esimerkiksi tyylikkäät ja ajattomat parkat, jotka suojaavat myös purevilta pakkasilta ja joissa liikut sulavasti suurkaupungista lumihangille. MYSHELTER-takkien materiaaleissa voit valita vaikka vedenpitävän mutta hengittävän GORE-TEX®in. Takkien suunnittelu on taattua adidasta, ja tutut kolme raitaa toimivat joissakin malleissa myös heijastimina. MYSHELTER-mallisto on suunniteltu käytännöllisyys edellä, mutta tyyliä uhraamatta, ja takeissa on runsaasti vaihtelumahdollisuuksia. Esimerkiksi irrotettava vuori tekee lämpimästä talvitakista hetkessä kevyemmän. Takeissa on hyödynnetty kierrätysmateriaaleja, joten voit valita tyylin, ekologisuuden ja käytännöllisyyden samalla kertaa ja näin osallistua entistä vihreämmän tulevaisuuden rakentamiseen.

MYSHELTER-malliston fiksu suunnittelu sopii monenlaiseen käyttöön

MYSHELTER-takit on suunniteltu käytettäviksi maastoon, läskipyörän selkään, lenkkipolulle, kaupungille – minne vain menetkin. Löydät runsaasti yksityiskohtia, jotka helpottavat elämääsi, oli lajisi sitten mikä tahansa. Huput ovat tarpeeksi suuret, jotta niiden sisään mahtuu pyöräilykypärä, ja monet takeista on varustettu heijastimilla, jotta voit liikkua hyvillä mielin myös pimeällä. MYSHELTER-malliston takit kestävät erittäin vaativia sääolosuhteita, joten pysyt kuivana ja lämpimänä vuoden ympäri. Hengittävät materiaalit puolestaan varmistavat sen, ettet kuumene liikaa. Ja kun on aika riisua takki, kannat sen kätevästi mukana fiksun suunnittelun ansiosta. Löydät useita malleja ja värivaihtoehtoja, jotka sopivat juuri sinun tyyliisi.

Käytä säällä kuin säällä

MYSHELTER-kokoelmasta löydät sekä kevyet, kesäsateelta suojaavat pusakat että paksut talvitakit. MYSHELTER on ehdoton valinta silloin, kun tarvitset vedenpitävän suojan säitä vastaan. Löydät sekä miesten ja naisten malleja että unisex-suunnittelua. Voit valita vaikka klassisen mustan mallin tai sähäkän pinkin – molemmissa erotut varmasti joukosta. adidaksen aitoa 3-Stripes-tunnusta on käytetty takkimalleissa kekseliäästi. Lukuisat tilavat ja vetoketjulliset taskut tarjoavat pikkutavaroillesi kätevän säilytyspaikan. Muistathan kuitenkin huoltaa takkiasi oikein, niin se kestää käytössäsi vuosikausia. Jotta materiaalit säilyvät vedenkestävinä, takit kannattaa pestä matalassa lämpötilassa kevyellä ohjelmalla ja pesuainetta säästäen. Huuhteluaine kannattaa jättää kokonaan väliin. Noudatathan tarkasti jokaisen vaatekappaleen mukana tulevia yksilöllisiä hoito-ohjeita.