alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Skip to main content
adidas

Sportswear-mallisto

 
[2939]
Picture of the sky with pink clouds

Comfort never rests, it rules. For those who want to embrace their inner comfort. Introducing sportswear.

Young man wearing sportswear with slides.
Young woman showing sportswear outfit.
Young man wearing sports hoodie.
Fleece Shorts
Fleece Hoodie
Cropped Half-Zip Sweatshirt
Sweat Shorts
Adilette Boost Slides
Fleece Pants
Rib Dress
Coach Jacket
Woven Pants
Oversized Hooded Sweatshirt (Plus Size)
Oversized Hooded Sweatshirt
Oversized Hooded Sweatshirt (Plus Size)
Oversized Hooded Sweatshirt (Plus Size)
Fleece Hoodie
Classic Tee
Classic Tee
Parley Tee (Gender Neutral)
Parley Tee (Gender Neutral)
Stadium Fleece Badge of Sport Sweatshirt
Stadium Fleece Badge of Sport Sweatshirt
Grand Court Base Beyond Shoes
ALL SZN Fleece Sweatshirt
LOUNGEWEAR Essentials Logo Fleece Hoodie
LOUNGEWEAR Essentials Logo Fleece Hoodie
Essentials FeelVivid Cotton Fleece Drop Shoulder Hoodie
Parley Hoodie (Gender Neutral)
Parley Hoodie (Gender Neutral)
Ultraboost 5 DNA Running Lifestyle Shoes
Ultraboost 5 DNA Running Lifestyle Shoes
Ultraboost 5 DNA Running Sportswear Lifestyle Shoes
Adilette Aqua Slides
Ultraboost 5 DNA Running Lifestyle Shoes
Puremotion Adapt Shoes
Ultraboost 5 DNA Running Lifestyle Shoes
Ultraboost CC_1 DNA Climacool Running Sportswear Lifestyle Shoes
Advantage Base Court Lifestyle Shoes
Adilette Comfort Sandals
AEROREADY Essentials Chelsea 3-Stripes Shorts
Essentials 3-Stripes Colorblock Oversized Shorts
Essentials Warm-Up 3-Stripes Shorts
Essentials Camo Print Tee
Designed For Gameday Shorts
Essentials Camo Print Tee

Mukavuus tulee sisältä päin

Maailma on täynnä painetta ja puristusta. Siksi on aika kääntää katse ja tehdä olo mukavaksi. Mutta se ei tarkoita, että jalat täytyy nostaa ylös ja uppoutua sohvaan. Se tarkoittaa mukavuutta, joka alkaa sisältä päin. Koska kun olosi on mukava, voit sanoa mitä ajattelet ja tehdä mitä todella haluat. adidaksen Sportswear-mallisto on tehty luomaan olosi mukavaksi joka tilanteessa. Vie päiväsi sinut lähipuistoon, treenikentälle tai lentokoneella toiselle puolelle maapalloa, adidaksen treenivaatteet saavat olosi kotoisaksi missä ympäristössä tahansa.

Vie itsesi pidemmälle

Mukavuus on voimaa. Kun tunnemme olomme turvalliseksi ja mukavaksi pääsemme pidemmälle. On helpompi sanoa ei ja sanoa kyllä, kun olo itsessä on mukava. Voit valita luottavaisin mielin haluatko vastata haasteeseen vai kääntyä pois tilanteesta. adidas auttaa sinua tuntemaan olosi mukavaksi omassa kehossasi uuden Sportswear-malliston urheiluvaatteissa, jotta voit viedä itsesi pidemmälle myös uusissa tilanteissa. On helpompi ottaa askel uuteen suuntaan kun olo on oma.

Päästä potentiaalisi valloilleen

Mukavuus auttaa onnistumaan. Tähtäsitpä seuraavalle tasolle harrastuksessasi tai suunnittelet uuden vuoren valloitusta, adidas tarjoaa sporttivaatteita jokaiselle. Mukavuus voi muuttaa koko pelin, koska mukavuus on voimaa. Se on rohkeaa, uskaliasta ja tarttuvaa. Jotta voit onnistua, on mieli oltava oikeassa paikassa. Älä anna pannan kiristää vaan tee olosi mukavaksi ja hyppää virtaan.

Mukavuutta ei voi antaa toiselle. Se pitää löytää itsestä. adidaksen Sportswear-malliston urheiluasut tarjoavat mukavuutta jokaiselle, jotta etsintä voi alkaa. Mukavuus avaa potentiaalin. Joten löydä se. Ota se vastaan. Päästä se valloilleen. Koska tällaisella uudella voimalla, mikään ei ole mahdotonta.