alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomapplefacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Naisten sandaalit ja varvassandaalit · Women's Slides & Flip-flops[209]

Naisten sandaalit ja varvassandaalit

adidaksen naisten sandaalit ja varvassandaalit ovat sekä mukava että tyylikäs valinta uimatreeneihin, luonnonvesien äärelle ja päivittäiseen arkikäyttöön. Klassisia adidas-sandaaleita on tarjolla monessa eri värissä ja tyylissä. Sujauta jalkaasi mukavat ja kevyet sandaalit tai varvassandaalit, joista useimmat kestävät erinomaisesti myös vettä, hiekkaa ja hikeä. Perinteisten adidas-sandaalien jalkaa tukevan muotoilun ansiosta näillä kevyillä jalkineilla on mukava kävellä. Unohda hankaavat, epämukavat sandaalit ja satsaa adidas-laatuun. Sporttiset sandaalimallimme ovat yksinkertaisen tyylikkäitä. Valitse esimerkiksi yksivärinen sandaali, jonka jujuna on näyttävä Trefoil-logo tai 3-Stripes kuvio. Värivalikoima on monipuolinen. Tarjolla on paitsi klassista mustaa ja valkoista, myös esimerkiksi pastellinsävyjä – valikoi suosikkisi!

Women's Slides & Flip-flops

The ultimate in summer comfort, adidas women’s slides and flip flops deliver a luxurious experience for your feet. Made from synthetic fabrics that offer superior grip on wet surfaces, such as pool sides or shower tiles, this footwear range will keep you feeling confident in every step you take. Designed for serious swimmers and beach bums alike, our women’s slides and flip flops sport the iconic 3-Stripes to show the world your eye for style.