alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Naisten mustat kengät · Women's black shoes

 
[596]
1 / 13

Naisten mustat kengät

Luota klassiseen sporttityyliin ja hanki naisten mustat kengät adidakselta. Musta on käytännöllinen värivalinta sekä kaikenlaisiin urheilulenkkareihin että katukäyttöön. Lika ja kuluminen eivät juurikaan näy mustassa kengässä. Lisäksi musta on tietenkin klassinen värivalinta sekä harrastuksiin että katutyyliin. Minimalistisissa mustissa adidas-tennareissa ja -lenkkareissa voit harrastaa ja urheilla, tavata ystäviä ja jopa mennä töihin. Monipuolisempaa kenkää saat hakea! Musta on helppo mutta ei suinkaan tylsä värivalinta, sillä adidas leikittelee mallistoissaan erilaisilla malleilla, yksityiskohdilla ja materiaaleilla. Löydät valikoimastamme naisten mustat kengät jokaiseen tilanteeseen. Poimi kokoelmistamme käyttöösi esimerkiksi mustat juoksukengät, kuntosalikengät, sandaalit, golfkengät ja vaelluskengät.

Women's black shoes

The perfect footwear to match with your existing wardrobe, our women’s black shoes can be understated or striking. Engineered for specific sports from football to hiking, or available in multiple collections aimed towards everyday leisure, this range of footwear will keep you comfortable, energetic, and in control. Whether you’re after a classic adidas look or a bold design with performance-enhancing technologies, black is a shade that simply never goes out of style.