alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Naisten jalkapallokengät

 
[143]
1 / 3
Page:of 3

Naisten jalkapallokengät valloittavat kentän kuin kentän

Näissä kengissä pelaajan parhaat puolet ovat ensisijalla. Valittavanasi on juuri sinun peliisi sopivat materiaalit ja nauhallisista malleista nauhattomiin, jalkaa myötäileviin tossuihin. Valitse nappulat sen mukaan, millaisilla alustoilla pelaat. Monet adidaksen naisten jalkapallokenkämalleista sopivat useammalle kentälle, jos alustan materiaali vaihtuu usein, mutta kengän nappuloita kannattaa tarkastella sen mukaan, millaisella alustalla pelaat eniten. Nappulattomat kengät sopivat parhaiten sisäpeleihin, pieninappulaiset turf-kengät puolestaan hiekalle tai kovalle ja kuivalle lyhytnurmiselle tekonurmelle. Luonnonnurmen ja tekonurmen erona on maaperän pehmeys, jolloin nappuloiden pituus ja kovuus vaikuttavat kenkien turvallisuuteen ja pitoon.

adidas-pelikengät oikealla paikallaan

Pelasitpa sitten hyökkääjänä, laitapelaajana, keskikentällä tai maalissa, kannattaa valita liikkeen määrään ja jämäkkyyteen sopivat pelikengät. Jämäkkyys auttaa puolustamaan, keveys liikkumaan höyhenen lailla tai syöksymään kuin salama. Vaikka kura roiskuisi juostessa, ei adidaksen kengillä tarvitse pelätä sulautuvansa taustaan. Valikoimassa on sähäkkää hopeaa ja kultaa sekä useita neonvärien eri sävyjä. Toisaalta yksinkertaisemmat värit ovat joskus paikallaan, eikä mustankaan ystävä pety adidaksella. Näytävyyden asteen voi valita omien mieltymysten mukaan. Tutut kolme raitaa takaavat laadun ja tunnistettavuuden. Kenkien malli ja materiaalit varmistavat niiden sopivuuden jalkaan kuin jalkaan. Nauhattomissa kengissä istuvuus on avainasemassa. Nauhattomuus takaa kontaktin palloon, mutta toisaalta erilaisilla nauhoilla voi hienosäätää kengän sopivuutta oman jalan tarpeisiin.

Hyvät adidas-kengät kestävät pitkään

Pintamateriaalit on suunniteltu mukailemaan muotojasi ja sopimaan jalkojesi liikkeeseen asennon tukea unohtamatta. Naisten jalkapallokenkien valikoimassa jämäkät mutta ohuet pintamateriaalit takaavat hyvän tuntuman niin kenttään kuin palloonkin. Hyvän kengän löydyttyä kannattaa merkki ja malli muistaa, sillä käytössä kengät kuluvat ja niitä suositellaan uusittavaksi vähintään kerran vuodessa. Jos kenkiä tulee käytettyä usein, voi olla hyvä hankkia vaikka useampi pari kerralla ja kierrättää niitä, jotta tossut ehtivät kuivumaan käyttöjen välissä. Käyttöikä paranee, kun kengät valitsee oman käyttötarkoituksen mukaan ja pitää tuotteesta hyvää huolta.