alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Skip to main content
adidas

Naisten X-jalkapallokengät · Women X football boots

 
[23]
X Ghosted.1 Soft Ground Boots
X Speedflow.1 Soft Ground Boots
X Speedflow Messi.1 Firm Ground Boots
X Speedflow.2 Boots Firm Ground
X Speedflow Messi.3 Turf Boots
X Speedflow.3 Laceless Turf Boots
X Speedflow Messi.3 Indoor Boots
X Speedflow.1 Indoor Boots
X Speedflow.1 Soft Ground Boots
X Speedflow.1 Firm Ground Boots
X Speedflow.3 Firm Ground Boots
X Speedflow.1 Soft Ground Boots
X Speedflow.3 Laceless Turf Boots
X Speedflow.3 Indoor Boots
X Speedflow Messi.1 Turf Boots
X Speedflow.3 Turf Boots
X Ghosted+ Soft Ground Boots
X Speedflow.3 Indoor Boots

Naisten X-jalkapallokengät

Naisten X-jalkapallokengät kuuluvat adidaksen jalkapallokenkien ehdottomaan aateliin. Virtaviivaisesti muotoiluilla kengillä dominoit peliä ja saavutat tarvittaessa maksimaalisen nopeuden. Kenkä mahdollistaa nopean pelin ja vikkelän reagoinnin. Naisten X-kengät ovat jalassa äärimmäisen mukavat, ja kun koko on oikea, kenkä istuu kuin sukka. Valitsit sitten nauhattoman tai nauhallisen mallin, kenkä ei lipsu tai tipu. X-kokoelman värivalikoimasta löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Tarjolla on herkullista pinkkiä, eleganttia kultaa, hillittyä metsänvihreää ja klassista sinistä. Täysmusta kenkä on käytännöllinen ja aina tyylikäs valinta. Valitse kenkä, joka istuu tyyliisi, tasoosi ja peliympäristöösi. Erilaisten ulkokenttien lisäksi naisten X-jalkapallokengistä löytyy vaihtoehtoja myös sisäpeliin.

Women X football boots

Show your opponents you mean business with a pair of women’s X football boots. Worn by the pros for a reason, these innovative shoes will help you tear up the pitch, giving superior grip and stability on surfaces ranging from indoor to firm ground. From minimalistic black to eye-catching colour combinations, this range allows you to express your personality. Offering enhanced touch and a snug fit, the X is built for women who know how to stay in control.