alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Naisten kuntosali- ja treenikauppa · Women's Gym & Training shop

 
[684]
1 / 15

Naisten kuntosali- ja treenikauppa

adidaksen naisten kuntosali- ja treenikauppa tarjoaa unelmiesi treeniasut ja -kengät sekä kuntosalille että moniin muihin sisäliikuntalajeihin. Sukella treenivaatteiden maailmaan ja ihastu lukemattomiin teknologioihin, joita adidas treenikengissään ja -vaatteissaan hyödyntää. Löydät kaupastamme urheilurintaliivit, salitopit, hengittävät t-paidat sekä tukea antavat salitrikoot. Leggingsejä ja trikoita on tarjolla monissa eri malleissa, samoin kuin erilaisia treenishortseja. Käytämme vaatteissamme hengittäviä materiaaleja, jotka sitovat hikeä ja pitävät ihosi kuivanaa. Myös treenikengillä on väliä kuntosalilla, sillä jalat ovat salitreenissä usein merkittävän kuormituksen alla. Treenikenkien on pidettävä pitonsa myös stepperillä ja kehonpainotreenissä, joten valitse tarpeisiisi sopiva kenkä adidaksen laadukkaasta kenkävalikoimasta.

Women's Gym & Training shop

The women’s gym and training shop helps add inspiration to your workout, with a wide range of clothing, shoes, and accessories designed to help you achieve your goals. Our fabric technologies have been carefully incorporated to keep you cool and dry even as the heat intensifies, with items such as compression-fit tights available to give you added muscle support. Turn heads in the gym and beyond with an outfit that is as strong as your personality.