alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Skip to main content
adidas

Pyöräilylippalakit

 
[8]

Sinulle sopivalla adidaksen pyöräilylippalakilla suojaat päätäsi viimalta ja pieneltä sateelta. Sen lisäksi, että lippikset mahtuvat sujuvasti kypärän alle, ne toimivat varsin hyvin myös muullakin vapaa-ajalla. Ole tyylikäs, missä ikinä sitten liikutkaan!

Five Ten Burgundy Five Ten CapFive Ten Burgundy Five Ten Cap
Add to wishlist

Five Ten Cap

Five Ten

The Solid Velo Cycling Cap
Five Ten Five-Panel Cap
Five Ten Five-Panel Cap

Laadukkaat pyöräilylippalakit adidakselta

Pyöräillessä on luonnollisesti suositeltavaa pitää päässään kypärää, mutta sen alle lisämukavuutta ja lämpöä tuomaan – sekä tuulen ja tihkun esteeksi – sopii hienosti adidaksen pyöräilylippalakki. Materiaaleiltaan korkeatasoiset päähineet on suunniteltu istumaan jämäkästi ja tarjoamaan ennen kaikkea mukavuutta ja tyyliä, olipa päähine sitten kypärän alla tai yksikseen päätä koristamassa. Pääosin toimikaskankaasta valmistetut pyöräilypäähineet tarjoavat istuvuutta, jämäkkyyttä, mukavuutta ja helppohoitoisuutta. Lippalakkien joustavat takaosat mahdollistavat päähineiden käytön, olipa kuontalosi sitten varsinainen leijonanharja tai hieman virtaviivaisempi malli. Tämän lisäksi osassa malleista on tarjolla useita kokovaihtoehtoja. Apuna kokovalintaan toimii verkkokaupastamme löytyvä koko-opas.

Hienot päähineet urheiluun ja vapaa-aikaan

Sen lisäksi, että valikoimastamme löytyvät lippalakit soveltuvat hyvin urheilukäyttöön, toimivat ne tyylikkäinä päähineinä myös vapaa-ajalla. Mieluisan ja hyvin istuvan mallin löytäminen on helppoa, ja valikoimaa löytyy sekä jämäkästi istuvien kangaslippisten että verkkoperämallienkin muodossa. Värivalikoimasta voit pukea päähäsi perinteisen tyylikkään mustan lisäksi kirkkaampia yksivärisiä malleja tai vaikkapa muodikkaan unikkokuvioidun pyöräilylippalakin. Aistikkaan pelkistetyt kuosit toimivat monessa tilanteessa. Tarjoamamme adidas-lippalakit näyttävät hyvältä kypärän alla sekä myös silloin, kun otat pyöräilyn päätteeksi kypärän pois päästä. Näitä päähineitä voit hyvillä mielin käyttää niiden istuvuuden ja hienon ulkomuodon ansiosta myös muuten vain arjen liikkumisessa. Kukapa ei haluaisi näyttää lippalakissa tyylikkäältä? Nappaat vain hattuhyllyltä adidaksen pyöräilylippiksen päähäsi ja asia on hoidossa.

Kestävää laatua pitkällä käyttöiällä

Verkkokaupastamme löytyvät lippalakit, olivatpa ne menossa pyöräilykäyttöön tai muuten vain tyylikkääksi päähineeksi, on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja pitkäaikaista käyttöä kestämään. Jämäkät toimikaskankaiset mallit pitävät ulkonäkönsä, värinsä ja istuvuutensa hienosti myös kovassa käytössä, eikä niiden kohdalla tarvitse nopeasti pelätä ulkomuodon muuttumista kulahtaneeksi. Pyöräilylippalakkien malleja löytyy meiltä myös täysin kierrätetyistä materiaaleista valmistettuna, eikä niiden käyttöikä ole tällöinkään yhtään normaalia lyhyempi. Valtaosa malleista hyötyy tämän lisäksi oikeasta huollosta ja hoivasta, ja niitä pystyy esimerkiksi pesemään samanväristen vaatteiden kanssa pesukoneessa matalia pesulämpötiloja käyttäen. Laadukas ja hyvin hoidettu pyöräilylippalakki kestää käyttöä pitkään ja toimii luottopäähineenäsi vuodesta toiseen.