alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Skip to main content
adidas

Pyöräilyhousut

 
[17]

adidaksen pyöräilijöille suunnitellut housut antavat suojaa viimaa ja kosteutta vastaan. Pyöräilyhousut ovat kestäviä ja näyttävät hyvältä. Sinun ei siis tarvitse vaihtaa vaatteita poljettuasi esimerkiksi kaupungille. Löydät verkkokaupastamme vaihtoehdot miehille ja naisille.

The Trackstand Cycling Pants
The Indoor Cycling Tights
The Indoor Cycling Tights
Terrex DRYNAMO™ Eco Merino Tights
Terrex DRYNAMO™ Eco Merino 3/4 Tights
Terrex DRYNAMO™ Eco Merino Tights
Terrex DRYNAMO™ Eco Merino 3/4 Tights
Terrex DRYNAMO™ Eco Merino Tights
Five Ten Bike TrailX Pants
Five Ten Bike TrailX Pants
Five Ten TrailX Pants
Five Ten TrailX Pants

adidaksen housut pyöräilijöiden tarpeisiin

adidaksen verkkokaupassa on tarjolla varta vasten pyöräilijöiden liikkumista varten suunniteltuja housuja. Pyöräilyhousuissa on joko 7/8-lahkeet tai lahkeet voi kätevästi kiinnittää pois tieltä, jotta ne eivät ota kosketusta ketjuihin kovemmassakaan menossa. Housut on valmistettu joustavasta sekoitemateriaalista, joka myötäilee erinomaisesti polkijan liikkeitä. Joustava vyötärö pitää housut hyvin paikallaan. Valitse pitkät pyöräilyhousut, kun kaipaat suojaa esimerkiksi viimaa tai kosteutta vastaan. Halutessasi löydät valikoimistamme myös esimerkiksi pyöräilyshortsit ja pyöräilytrikoot kuumemmille keleille ja sisäpyöräilyyn. Verkkokaupastamme löytyy pyöräilyhousuja sekä adidaksen tutuilla raidoilla että yksivärisinä. Tarjolla on eri värejä ja vaihtoehtoja sekä miehille että naisille. Tutustu valikoimaamme ja tilaa varusteet pyöräilyyn jo tänään!

Pyöräilyhousuissa kätevät taskut ja likaa hylkivä materiaali

Pyöräilyhousuistamme löytyy sopivien lahjepituuksien ja lahkeiden kiinnikkeiden lisäksi muitakin käteviä ominaisuuksia. Esimerkiksi maastopyöräilyyn tarkoitettujen housujen pinta on vettä ja likaa hylkivää, joten pysyt puhtaana ja kuivana kelistä ja maastosta riippumatta. Kaikki pyöräilyhousumme on tehty helppoja siirtymiä silmällä pitäen. Sinun ei siis tarvitse vaihtaa vaatteita pyöräiltyäsi omia polkujasi pitkin esimerkiksi kaupungille, sillä tyylikkäissä vaatteissa jatkat itsevarmana tilanteesta toiseen. Pyöräilijöille suunnitelluissa housuissa on myös useita taskuja, joissa avaimet, korttikotelo ja muut tarvittavat esineet kulkevat turvallisesti mukana. Myös nämä vaatteet ovat adidakselle tuttuun tapaan korkeaa laatua arvostavan liikkujan valinta. Housut kestävät hyvin kulutusta ja kovaakin käyttöä.

Oikea pesu ja hoito pyöräilyhousuille

adidaksen pyöräilyhousut sopivat toistuvaan käyttöön niin metsäpoluilla kuin muussakin vapaa-ajassa. Löydät verkkokaupastamme sopivat vaihtoehdot urheilulliseen tyyliin päästä varpaisiin. Käy tutustumassa! Muistathan huoltaa vaatteesi oikein, niin pääset nauttimaan niistä mahdollisimman pitkään. Pyöräilyhoususi, kuten muutkin urheilulliset vaatteesi, kaipaavat pesua alhaisessa pesulämpötilassa ja miedolla pyykinpesuaineella. Huuhteluaineiden käyttäminen ei yleensä ole suositeltavaa urheilutekstiileille. Vaate on syytä pestä myös nurinpäin käännettynä ja yhtä aikaa samanväristen tekstiilien kanssa. Laitathan vaatteesi kuivumaan heti pesuohjelman päätyttyä. Vaatekohtaiset pesu- ja hoito-ohjeet löydät tuotteeseen kiinnitetystä pesulapusta. Tutustu ja nauti uudesta vaatteestasi!