alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Pyöräilykengät

 
[102]

Näillä adidaksen pyöräilykengillä keräät kunnon vauhdit ja jaksat polkea pitkiäkin reittejä, sillä ne eivät hierrä kantapäitä tai irtoa polkimilta kesken ylämäen. Paranna suoritustasi panostamalla kunnon välineisiin, jotka myös näyttävät hyvältä.

1 / 3
Page:of 3

Pyöräilykengät kolmella raidalla, villeissä väreissä

Yksi pyöräilee työmatkaa, toiselle polkuharrastus on tapa kerätä raitista ilmaa viikonloppuna kymmenien kilometrien lenkillä. Kolmas taas treenaa kisoja varten. Merkitsipä pyöräily sinulle mitä tahansa, kannattaa kengät valita niin, että ne paitsi tukevat suoritustasi, myös miellyttävät silmää. Laaja valikoimamme erilaisia tyylejä aina tavallisista tennareista sekä skeittikenkää muistuttavista malleista urheilullisempaan muotoiluun varmistaa, että jokaiselle löytyy varmasti jotain. On pitkävartisempaa, nilkkaa tukevaa kenkää sekä matalampaa ja leveälestisempää versiota. Väriskaalakin on varsin villi; kenkiä löytyy niin punaisen, vihreän, sinisen ja oranssin eri sävyissä. Jotakin hillitympää toivova voi valita vaikkapa mustat, harmaat tai valkoiset popot – yksityiskohdilla tai ilman. Pyöräilykengät ovat olennainen varuste, mutta nyt ne myös täydentävät asukokonaisuutesi. Niiden avulla voit viestittää omaa, ainutlaatuista tyyliäsi kaikille, joiden ohi pyyhällät lenkkipolulla.

Istuvat pyöräilykengät, moninkertainen mukavuus

Puristavat kengät saattavat viedä ajatuksen pyöräilyn tarjoilemasta urheilun riemusta kärsiviin varpaisiin ja hidastaa vauhtia. Siksi lajin ystävän onkin tärkeää valita pyöräilykengät, jotka on muotoiltu jalkoihin sopiviksi ja joiden materiaalit on tarkoin valikoitu joustamaan liikkuessa. Sellaiset saat adidakselta. Kevyet jalkineet tarkoittavat, ettei painovoima asetu esteeksi pidemmilläkään matkoilla. Useiden kenkien pohjasta löytyvät polkimeen tarttuvat kiinnikkeet mahdollistavat hurjan vauhdin, sillä päkiä pysyy paikallaan tiukemmissakin mutkissa. Kiinnikkeistä huolimatta kadulla kävely sujuu vallan mainiosti, mutta mikäli kaipaa jotain perinteisempää, on valikoimaa rikastettu myös täysin sileäpohjaisilla vaihtoehdoilla. Jos taas himoitset rosoisempia vuoristoteitä tai metsäpolkuja, löytyy adidakselta kenkiä, jotka on tarkoitettu niiden tutkimiseen – pyörän kanssa tai ilman. Pyöräilykenkien kestävyys takaa lukuisia miellyttäviä kilometrejä sekä monta kautta virkistävää urheilua. Ja koska adidaksella pyritään säästämään luonnonvaroja myös jälkipolville, lukuisten kenkien valmistamiseen on käytetty kierrätettyjä materiaaleja.

Pyöräilykengät jalkaan ja menoksi

Poljit sitten kuntopyörää sisällä tai fillaroit metsässä, adidaksella on tarjota pyöräilykenkiä kaikenlaiseen menoon. Hyppää vaikkapa lenkiltä suoraan jalkapallokentälle tai lähde kaupunkikävelylle. Hengittävät materiaalit sisäpyöräilykengissä ehkäisevät hikoilua, kun taas ulkoiluun tarkoitetut jalkineet eristävät viileiden ilmojen aikaan mukavasti. Jos kaipaat arjen käänteisiin sekä nopeatempoiseen urheiluun kengät, jotka saa myös nopeasti jalkaan, voit valita joko tarra- tai kuminauhakiinnikkeet – toki klassisempia kengännauhavaihtoehtojakin löytyy. Jos valinta on vaikea, osta vaikka kahdet.