alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Pyöräilyshortsit

 
[10]
adidaksen hengittävissä, joustavissa ja kulutusta kestävissä pyöräilyshortseissa liikut mukavasti ja huolettomasti monenlaisissa tilanteissa. Verkkokaupastamme löydät vaihtoehtoja spinning-salille sekä toisaalta maastoon ja vaikka työmatkapyöräilyyn kaupungille. Tyylikäs ulkonäkö mahdollistaa helpot siirtymät ympäristöstä toiseen.

adidaksen pyöräilyshortsit erilaisille liikkujille

Verkkokaupastamme löydät erilaisille liikkujille sopivia shortseja. Tarjolla on vaihtoehtoja rankan pyöräilytreenin parissa spinning-salilla viihtyville sekä esimerkiksi työmatkapyöräilyä harrastaville arkiliikkujille. Shortseistamme löydät sopivat parit myös maastoon. Kosteutta imevästä, hengittävästä materiaalista valmistetuissa urheilupyöräilyshortseissa olosi tuntuu miellyttävältä koko sisätreenin ajan. Joustava vyötärö pitää shortsit paikallaan ja myötäilee sopivasti liikkeitäsi. Jokapäiväiseen käyttöön, työmatkapyöräilyyn tai metsäpolulle suunnitelluissa pyöräilyshortseissa poljet mukavasti omia reittejäsi pitkin. Housut joustavat sopivasti ja mukailevat liikkeitäsi. Tutustu tällä hetkellä valikoimistamme löytyvin pyöräilyshortseihin ja valitse omaan käyttöösi parhaiten sopiva vaihtoehto. Tarjolla on housuja sekä miehille että naisille.

Laadukas ja kestävä valinta shortseiksi

Pyöräilyshortsimme ovat laatutietoisen kuluttajan valinta. Housut kestävät kovaakin kulutusta, valitsitpa sitten urheilulliset shortsit spinning-tunnille tai joka päivän pyöräilyshortsit työmatkapyöräilyyn ja kaupungille. Valintasi on myös ympäristön kannalta kestävä, sillä vaatteissamme on käytetty kierrätettyjä materiaaleja. Valitsemalla adidaksen osallistut yhteisiin ponnisteluihimme vähentää muovijätteen määrää maailmassa. Jokapäiväiseen käyttöön tarkoitetut shortsit ihastuttavat kiireisessä arjessa myös käytännöllisyydellään. Joustavissa shortseissa poljet mukavasti pyörätiellä ja maastossa. Tyylikäs vaate sopii myös kaupunkikäyttöön, eli sinun ei välttämättä tarvitse käyttää aikaa ylimääräisen vaatekerran pakkaamiseen mukaan ja vaatteiden vaihtamiseen. Shortseissa on taskut esimerkiksi korttikoteloa ja avaimia varten. Vaatteen pinta on vettä ja likaa hylkivää, joten pysyt siistinä tilanteesta toiseen.

Huoleton ja helposti hoidettava vaate

adidaksen pyöräilyshortsit ovat kaiken tasoisten liikkujien varma valinta. Tuotteiden hengittävä materiaali pitää olon raikkaana salilla, maastossa tai kaupungin kaduilla. Käyttötarkoituksen mukaan vaihtelevat lisäominaisuudet, kuten joustava vyötärö tai taskut, helpottavat pyöräilysuoritusta ja ovat samalla erittäin käytännöllisiä. Näiden shortsien kanssa sinun ei tarvitse huolehtia siitä, pysyykö vaate paikallaan tai tärkeimmät tavarasi mukana vauhdissa. Kaikkia käyttäjiä ilahduttavat merkin laatu ja kestävyys. Parhaiten pidät uudesta vaatteestasi huolta noudattamalla sen pesuohjetta. Yleisesti ottaen adidaksen pyöräilyshortsit on hyvä pestä alhaisessa pesulämpötilassa miedolla pyykinpesuaineella. Teknisille materiaaleille emme suosittele huuhteluaineen käyttöä. Valkaisu tai kuivapesu eivät usein sovi näille vaatteilla. Tarkemmat ohjeet löydät vaatteestasi. Tutustu ja nauti valinnastasi!