alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomapplefacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Säärisuojat jalkapalloon[14]

Astu jalkapallokentälle juuri omaan pelityyliisi ja kokoosi sopivat jalkapallosäärisuojat jaloissasi Koe harhauttelun, käännösten ja spurttien helppous huomaamattomien ja luonnollisesti istuvien mallien kanssa. adidas-säärisuojat tarjoavat turvaa ja varmuutta pelikentällä.

Jalkapallosäärisuojat pelityylin mukaan

Jo ensimmäisistä harjoituksista lähtien – jos olet aloitteleva jalkapalloilija – valmentaja ohjeistaa yleensä vetämään jalkaan syndit eli säärisuojat. Näitä löydät adidaksen valikoimasta monenlaisia. Korkealaatuiset säärisuojat kuuluvatkin kaikenikäisille lajin harrastajille aivan aloittelevista junioreista pitkän linjan ammattilaisiin. Jalkapallosäärisuojat kannattaa valita nimenomaan omien mieltymysten ja pelityylin mukaan. Mikäli tyyliisi kuuluu fyysinen peli, jossa suuressa roolissa ovat taklauksien antaminen ja ottaminen vastaan, saattavat hieman pidemmät ja suojaavammat mallit olla käytännöllisemmät. Lyhyet ja mahdollisimman pienet syndit eivät välttämättä tarjoa aivan yhtä kattavaa suojaa, mutta toisaalta niissä jalan liikkuvuus ja pieni keveysero saattavat tarjota juuri sen riittävän eron nopeita rytminmuutoksia ja harhautuksia tekevälle pelaajalle. Erityisesti tekniikkaan ja hieman vähempään määrään kontakteja ajautuvan pelaajan jalkapallosäärisuojat saattavat siis olla parhaimmillaan hieman lyhyempinä malleina. Mikä tärkeintä, adidaksen syndit tarjoavat korkealaatuista suojaa ja mukavuutta jokaisella mallillaan!

Jalkasuojat ulko- ja sisäkentille

adidaksen pitkän linjan ammattitaidolla suunnitellut ja valmistetut jalkasuojat kuuluvat jalkapalloon kaikissa olosuhteissa. Harrastitpa lajia sitten satunnaisesti ystävien kanssa lähikentillä tai päivittäin aktiivipelaajan korkealla intensiteetillä, tulee jaloista pitää huolta, ja lajinmukaiset säärisuojat tarjoavat hyvää turvaa. Jämäkät syndit kuuluvat olennaisena osana ulkokenttien lisäksi myös sisäjalkapalloon, vaikka futsalissa eivät jalkapallokenkien napit sääriin kopsukaan. Pienikokoiset ja erittäin tukevalla kompressiosukalla jalassa kiinni pysyvät mallit suojaavat sääriä mukavan huomaamattomasti myös teknistä futsalia pelatessa.

Suojaa sääresi ammattilaisen elkein

Valitse kevyestä ja pelikentän vauhtiin hienosti sopivien syndien valikoimasta itsellesi mieluisa malli. Kiinteällä kiinnityslenkillä jalassa pysyvä perinteinen säärisuoja tarjoaa yksinkertaisen ja laadukkaan suojan. Omaan pelityyliin sopivat irtosuojat pysyvät jaloissasi puolestaan jämäkillä kompressiopidikkeillä, jotka varmistavat syndien pysymisen mukana, vaikket edes käyttäisi pitkiä perinteisiä jalkapallosukkia. Erillisillä adidas-säärisuojakiinnikkeillä tarjoat vielä lisäsuojaa nilkalle ja säärisuojuksetkin pysyvät paremmin paikoillaan. Lukemattomien ammattilaisten luottamuksen ansainneet adidas-säärisuojat sopivat kaikenikäisille ja -kokoisille pelaajille, ja löydät niitä yhtä lailla sekä lasten että aikuisten kokoluokissa. Suojaa siis sääresi ammattilaisen elkein adidaksen säärisuojilla ja ota kenttä haltuusi!