alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Jalkapallo-t-paidat

 
[67]

Jalkapallon pelaamiseen ja katsomossa lajin seuraamiseen yhtä lailla soveltuvat t-paidat löydät helposti adidaksen laadukkaasta valikoimasta. Mukavan rento jalkapallo-t-paita päälläsi hoidat katsomossa tyylillä suosikkijoukkueesi kannustamisen. Kaveriporukalla myös itse lajin harrastaminen kentän puolella saa pientä lisäpotkua upeasta t-paidasta.

Messi Football Graphic Tee
Arsenal Condivo 22 Training Tee
Juventus Lifestyler Heavy Cotton Tee
Techfit Graphic Tee
Juventus Graphic Tee
Arsenal 3-Stripes Tee
Arsenal Graphic Tee
Manchester United Tee
Arsenal DNA Tee
Juventus Tee
Real Madrid Travel Tee
FC Bayern Condivo 22 Training Tee
adidas x LEGO® Football Graphic Tee
FC Bayern Condivo 22 Training Tee
Belgium Icon Football Shirt
Beckham Graphic Football Tee
adidas x LEGO® Football Graphic Tee
Techfit Graphic Tee
Techfit Graphic Tee
Techfit Graphic Tee
Real Madrid Graphic Tee
adidas x LEGO® Football Graphic Tee
adidas x LEGO® Football Graphic Tee
Real Madrid 2022 Winner Tee
Manchester United Tee
FC Bayern Graphic Tee
Real Madrid DNA Tee
FC Bayern DNA Graphic Tee
Arsenal Condivo 22 Training Tee
Juventus DNA Tee
Football Logo Tee
Futbol Logo Tee
Salah Graphic Football Tee
Futbol Logo Tee
Football Logo Tee
Celtic FC DNA 3-Stripes Tee
Juventus Condivo 22 Training Tee
Core 18 Tee
Juventus Tee
Manchester United Graphic Tee
Manchester United Graphic Tee
Manchester United Graphic Tee
adidas x LEGO® Football Graphic Tee
1 / 2
Page:of 2

Jalkapallo-t-paidat kentälle ja katsomoon

Kattava valikoima erilaisia jalkapallo-t-paitoja odottaa sinua adidaksen verkkokaupassa. Ikonisella 3-Stripes-logolla varustettu perusmalli päälläsi voit lähteä tyylillä päivään kuin päivään ja kylmemmillä keleillä t-paidat ovat myös hyviä aluspaitoja. Siistin ulkomuotonsa ansiosta adidas-paidat riittävät lämpimillä keleillä tyylikkääksi yläosaksi ihan yksikseenkin. Kaikista kuumimmilla keleillä hihattomat mallit ovat kerrassaan verrattomia ja tämän lisäksi ne soveltuvat myös hyvin vaikkapa saliharjoitteluun. Teknisemmistä materiaaleista valmistetut vaihtoehdot on tehty siten, että ne hylkivät hikeä ja kuivuvat nopeasti. Näin jalkapallon tai jonkin muun urheilulajin harrastaminen on mukavampaa ja paita pysyy iholle miellyttävänä pidempään.

Jalkapallopaita kaikille lajin ystäville

Oletpa sitten jalkapallon harrastaja, intohimoinen fani tai haluat muuten vain siistin ja liikkumiseen sopivan t-paidan, ovat adidaksen jalkapallopaidat pätevä valinta. Treenaamiseen ja kaikenlaiseen liikkumiseen hyvin taipuvien kompressiopaitojen avulla hikoilu ja harjoittelu hoituu mukavasti. Paksummin tuplaompelein valmistettu pitkähihainen malli päällä pallon potkiminen viileämmälläkään kelillä ei tuota ongelmia. Valitse lukuisista erilaisista malleista itsellesi mieluisin, tutustu eri värivaihtoehtoihin ja poimi vielä sopiva koko erittäin kattavasta valikoimasta. Maailman suosituin laji on kaikenikäisille ja -kokoisille harrastajille sekä seuraajille suunnattu, joten luonnollisesti myös useiden erilaisten paitamallien lisäksi kokoja löytyy pienten lasten kokoluokista selkeästi isompiin kokoihin. Myös paitojen kuvituksissa on otettu huomioon eri-ikäiset käyttäjät. Lasten kokoluokissa jalkapallo-t-paitojen printeistä löytyy hieman enemmän kuvitusta ja esimerkiksi eläinhahmoja, kun taas aikuisten mallit ovat pääosin kuvitukseltaan varsin siistittyjä urheilu- tai fanipaitoja.

Fanita tyylillä

Brändinä taattua laatua tuottavan adidaksen suuri jalkapallo-t-paitojen valikoima sopii myös lajia penkkiurheiluna harrastavalle. Seuraatpa sitten suosikkijoukkueesi otteita paikan päällä katsomossa hurraten, ystävien kanssa ravintolassa tai leppoisassa kotikatsomossa, saa pelien seuraaminen aivan uutta latausta, kun sinulla on päälläsi fanittamasi joukkueen paita. Miltä kuulostaisi suosikkipelaajasi nimellä ja numerolla varustettu paita? Saatat hyvinkin löytää adidaksen valikoimasta etsimäsi. Suurien futistähtien kuvilla ja nimillä varustettujen paitamallien lisäksi hyvästä paitakattauksesta löydät muitakin jalkapalloaiheisia paitoja, kuten tunnetuimpien joukkueiden logoilla varustettuja malleja sekä vintage-tyyliin luotuja kuoseja. Nuoret ja iäkkäämmät, naiset ja miehet; kaikille löytyy adidakselta tyylikkäät jalkapallo-t-paidat.