alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Jalkapallosukat

 
[44]
Football White Sock HoldersFootball White Sock Holders
Add to wishlist

Sock Holders

Football

Football Black Pride SocksFootball Black Pride Socks
Add to wishlist

Pride Socks

Football

Jalkapallosukat erilaisiin tarpeisiin

Astu jalkapalloviheriölle huippulaadukkaat adidaksen jalkapallosukat jalassasi. Pidä jalkasi mukavan viileinä, mukavissa oloissa ja tukevasti nappulakenkien sisällä jalkapallosukilla, joissa tekniset ominaisuudet kohtaavat omaan makuusi sopivan tyylikkyyden. Olipa tarpeesi sitten uusille sukille kuuman kesän kiivaita kilpaotteluita varten tai talvikauden viileämpiin harjoittelusessioihin, löydät sopivat mallit adidaksen kattavasta valikoimasta.

Teknisesti ja tyyliltään huipputason futissukat

Teknisesti futissukkien tulee olla lajin vaatimuksien mukaiset. Sopivalla jalkapöydän ja nilkan tuella varustetut adidaksen sukkamallit pitävät jalkasi paremmin suojattuina tiukkoja käännöksiä ja suunnanmuutoksia sisältävän lajin vauhdissa. Yleisimmin polyesterin, puuvillan ja joustavan elastaanin yhdistelmästä valmistetut laatumallit ovat hengittäviä ja kosteutta imeviä. Näin jalkasi pysyvät mahdollisimman kuivana ja viileänä, eikä tuntuma jalkapallokengissä huonone pitkienkään harjoitusten aikana. Pitkän kehitystyön ja vuosikausien urheilutuotteiden valmistuksesta syntyneen kokemuksen myötä syntynyt sukkamateriaali on myös erittäin hyvin kulutusta ja aikaa kestävää. Tyylistä ei tarvitse myöskään tinkiä! Komeita ja erilaisia vaihtoehtoja tuleviksi suosikkisukiksesi löydät adidaksen valikoimasta todella kattavasti. Aina tyylikkään 3-Stripes-logon ja varresta löytyvien kolmen raidan koristamia, muutoin yksivärisiä malleja on tarjolla perinteisesti valkoisina ja mustina sekä sinisen ja punaisen sävyinä. Tarjolla on myös useita vaihtoehtoja, joita koristavat maailman parhaiden seurajoukkueiden värit ja tunnukset. Nämä jalassa voit helposti osoittaa kannustuksesi huippujoukkueelle vaikka kaveriporukan hupipeleissä. Olivatpa valitsemasi sukat sitten rauhallisen tyylikästä yksiväristä mallia tai tunnetun joukkueen logoilla varustettu vaihtoehto, voit luottaa adidaksen laatuun ja tuotteiden kestävyyteen.

Kaikille jaloille sopivat mallit

Jalkapallokentillä käytettävien sukkien, olipa kyseessä sitten harjoitukset tai totinen ottelutapahtuma, tulee istua jalkaan erinomaisesti ja tarjota tiukkaa pitoa futiskenkien sisällä. adidaksen sukat tarjoavat liikkuvuutta ja mukavuutta kaikenikäisille lajin harrastajille, sukupuolesta riippumatta. Kokovalikoimaa löydät pienistä lasten sukista aina isoihin aikuisten kokoihin, joten jokaiselle jalalle löytyy valikoimastamme sopivat jalkapallosukat. Valitse vain mieluisa väri tai suosikkijoukkueesi komea sukkamalli, ja sinulla on jälleen yksi huipputason jalkapallovaruste hallussasi. Laadun takeena toimii adidaksen ikoninen 3-Stripes-logo, joka tunnistetaan millä tahansa pelikentällä.