alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Futsal-kengät

 
[17]
adidaksen laadukas urheilutuotteiden valikoima kattaa luonnollisesti myös korkeatasoiset futsal-kengät. Vältä turhaa liukastelua valitsemalla omaan jalkaan ja lajin vaatimuksiin istuvat pelikengät. Näin estät turhat loukkaantumiset ja nautit lajista enemmän ja pidempään.

Valitse futsal-kengät sisäfutiksen valloitukseen

Futsal, eli sisätiloissa sisäpelikentillä pelattava jalkapallo, on tekninen ja sulavuutta vaativa laji. Lajin vaatimuksiin vastaavat jalkineet auttavat nauttimaan pelaamisesta ja vähentämään jalkoihin kohdistuvaa rasitusta. Asianmukaisia futsal-kenkiä käyttämällä myös vältettävissä olevat jalkavaivat ja loukkaantumiset vähentyvät. Korkealaatuisista urheilutuotteistaan tunnetun adidaksen sisäfutiskenkien valikoimasta löydät juuri omaan jalkaasi sopivat kenkämallit monessa erilaisessa värissä. Korkeaa laatua adidaksen 3-Stripes-logolla viestivät futsal-kengät jalassasi kuljetat pallon vastustajan ohi ja verkon perukoille!

Muotoilu on sisäfutiskenkien tärkein asia

Futsal on yksi monista sisäkenttien lajeista, joissa nopeat käännökset ja suunnanmuutokset näyttelevät suurta osaa. Ennakoimattomat tilanteet ja suorat kontaktit vastustajaan lisäävät tarvetta asianmukaisille pelijalkineille. Sisäfutiskengissä tärkeimmät ominaisuudet ovat pito ja ennen kaikkea istuvuus. Pitoa adidaksen sisäfutiskengissä tarjoavat kumiset pohjallisen osat. Liukkaammalla hallilattialla tarvittavan pidon lisäksi futsal-kenkien ominaisuudet eroavat hieman muiden sisälajien jalkinevaatimuksista, sillä olennaista niissä on kapeus, keveys, ohuus ja lähes sukkamainen istuvuus. Näin pelipalloon saa mahdollisimman hyvän tuntuman ja kontrollin. Koko on tärkeä asia sisäjalkapalloon soveltuvissa kengissä, sillä liian isoissa kengissä liikkuminen on kömpelömpää ja loukkaantumisriski korkeampi. Oikea koko löytyy onneksi adidaksen laajasta valikoimasta helposti, olipa jalkasi minkä kokoinen hyvänsä. Futsaliin sopivien kenkien tuleekin olla erittäin istuvat ja jalkineille ominaista onkin koko jalkaa myötäilevä istuvuus, joka lisää tuntumaa pallon ja jalan välillä.

Erilaisten värien ja kuosien mielenkiintoinen maailma

Teknisten ominaisuuksien ollessa kohdallaan ja oikean kokovalinnan tehtyäsi voitkin keskittyä adidaksen ihastuttavan monipuoliseen värien ja kuosien maailmaan. Aina vakuuttavien mustien tai valkoisten kenkien lisäksi tarjolla on lukuisia komeita vaihtoehtoja. Erotu pelikentällä näyttävissä neonvihreissä tai kirkkaan pinkeissä pelikengissä, tai astu futiskentälle klassista 3-Stripes-logoa kantavissa sinisissä malleissa. Upeilla liukuvärjätyillä malleilla et malta pysyä poissa pelikentiltä! Näyttävillä kuvituksilla varustetut futsal-kengät voit löytää niin lapsille kuin aikuisillekin suunnatuissa kokoluokissa, sukupuoleen katsomatta, joten voit olla varma, että vastaasi tulee juuri sinulle passeli kenkäpari. Tee futsalin pelaamisesta entistäkin nautinnollisempi kokemus ja pue jalkaasi adidaksen futsal-kengät.