alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Jalkapallohanskat

 
[32]
Teknisiltä ominaisuuksiltaan ja ulkonäöltään kattavan valikoiman erilaisia maalivahdin jalkapallohanskoja löydät adidaksen verkkokaupasta. Valitse vain sopiva leikkaus ja ulkoasu, niin pallot päätyvät helpommin hyppysiisi. Kenttäpelaajan sormia lämmittämään löydät puolestaan miellyttäviä sormikkaita.

Teknisesti monipuolinen valikoima jalkapallohanskoja

Jalkapallohanskat ovat erityisesti maalivahtien kohdalla olennainen osa lajia ja niistä löydätkin suuren määrän teknisesti eroavaisia vaihtoehtoja. Miten sitten valita itselle oikea malli? Aloittelevan harrastajan ei tarvitse suuremmin stressata esimerkiksi erilaisista hanskojen leikkausvaihtoehdoista. Tällöin voi keskittyä halutessaan vain mieluisan ulkonäön tarjoaviin malleihin, sillä kaikki adidaksen futishanskat tarjoavat korkeatasoista laatua. Totisempaa harrastamista ja ammattipelaamista varten löydät kuitenkin erilaisin hanskaleikkauksin ja materiaalipaksuuksin varusteltuja malleja, joista voit tehdä juuri itsellesi sopivia valintoja. Modernilla negative cut -leikkauksella varustetut mallit hommaamalla panostat hanskojen tiukkaan istuvuuteen ja mahdollisimman hyvään pallotuntumaan. Rennompaa istuvuutta ja ilmavuutta sormille saat puolestaan valitsemalla flat- tai positive cut -leikkauksella tehdyt jalkapallohanskat. Näiden yleisimpien hanskaleikkauksien lisäksi tarjolla on monesti erilaisia hybridivaihtoehtoja, jotka tarjoavat istuvuuden näiden kahden väliltä. Toinen tärkeä tekijä hanskoja valitessa on materiaalina toimivan lateksin paksuus ja kovuus. Pehmeämmillä latekseilla saavutetaan pitoa, kun taas kovemmat vaihtoehdot kestävät pidempään. Paksulla lateksilla vuoratut hanskat tarjoavat maalivahdin sormille ja käsille parempaa suojausta, mutta ohuilla vuorauksilla saat paremman pallokontrollin. Tärkeintä maalivahdin hanskoja valitessa on kuitenkin poimia mukaan juuri itselle mieluisa yhdistelmä.

Maalivahdin hanskat kaikenikäisille

Jalkapallossa maalivahdin hanskat lienevät veräjänvartijan tärkein varuste. Vaikkei pelkillä varusteilla palloja kiinni saakaan, oikeanlaisten hanskojen valitseminen auttaa torjuntatyöskentelyä melkoisesti. Kokoja hanskavalikoimasta löydät kaikenikäisille. Laadun takeena toimivalla 3-Stripes-logolla varustetut maalivahdin käsineet löydät yhtä lailla nappulaliigassa palloja koppailevalle tulevaisuuden tähdelle kuin jo pitkän uran ammattifutista pelanneelle konkarille. Astu mainioiden jalkapallohanskojen maailmaan adidaksen verkkokaupassa!

Sopivat hanskat kaikille kentän pelaajille

Jalkapallohanskat eivät ole toki pelkästään maalivahtien etuoikeus. Elohopean painuessa riittävän alas tekee kenttäpelaajankin mieli vetäisi käsiin sormikkaat, jotka ovat valmistettu kosteutta hylkivästä ja mukavasti sormia lämmittävästä kangasyhdistelmästä. adidaksen sormikkaat lämmittävät hyppysiä luonnollisesti muuallakin kuin jalkapallokentällä. Voitkin valita jämäkällä istuvuudella valmistetut hanskat vaikka suosikkijoukkueesi logolla varustettuna ja tunnustaa väriä myös kentän ulkopuolella. Siistit, pelkällä klassisella adidaksen 3-Stripes-logolla varustetut ja muutoin yksiväriset sormikkaat toimivat yhtä lailla sekä kentällä kirmatessa että kaupungilla hengaillessa.