alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Energy Citrus Pack

 
[263]
1 / 6
Page:of 6

ADIDAKSEN UUSIMMAT JALKAPALLOKENGÄT PACK-JULKAISUISSA

Kun haluat varmistaa, että hallitset peliä huippukengissä, kannattaa napata uusimmat jalkapallokengät adidaksen pack-julkaisuista. Jokainen julkaisu tuo mukanaan uusinta teknologiaa ja innovaatioita jalkapallokenkien maailmaan, joten vuodesta toiseen adidaksen julkaisuja odotetaan innolla jalkapalloilijoiden keskuudessa. Kenkävalikoima ei ole suunnattu yksinomaan aikuisille tai ammattilaisille, vaan myös tulevaisuuden nouseville futistähdille löytyy sopivia lasten pelikenkiä uusimmilla innovaatioilla ja tyylikkäällä suunnittelulla. Näin ollen julkaisut ovat ajankohtaisia kaiken tasoisille ja -ikäisille pelaajille. Olitpa nauhallisten tai nauhattomien pelikenkien ystävä, voit luottaa siihen, että adidas-kengät ovat mukavat jalassa ja pallo pysyy hallinnassa joka tilanteessa. Ja aivan kuten muissakin adidaksen mallistoissa, myös jalkapallokenkien saralla tehdään töitä kestävämmän tulevaisuuden puolesta: uusimmissa jalkapallokengissä hyödynnetään yhä enemmän kierrätysmateriaaleja ja kehitys jatkuu edelleen.

VIIMEISIMMÄT JALKAPALLOKENGÄT ERI ALUSTOILLE

Jokainen pack tuo mukanaan jalkapallokenkiä eri alustoille. Riippumatta siitä millaisella kentällä pelaat tai harjoittelet, löydät adidakselta laadukkaat kengät joka tarkoitukseen. Ei haittaa vaikka pelaat hiekkakentillä tai muilla kovilla alustoilla, sillä löydät valikoimasta TF/Turf-kenkiä. Jos pelialustana on nurmi, tulee sinun valita FG-kengät, sillä ne soveltuvat pehmeille alustoille ja kenkien nappulat pureutuvat pituutensa ansiosta paremmin nurmikenttään. Muista kuitenkin, että tekonurmikentälle on luotu erityisesti omanlaisensa kengät, ja dominoit peliä tekonurmella parhaiten joko AG- tai MG-kengissä. Sisällä pelaaville futaajille löytyvät myös omanlaisensa pelikengät, jotka soveltuvat tasaisille alustoille eivätkä jätä jälkiä lattiaan. Ole aina askeleen edellä vastustajaasi ja vedä jalkaasi pelialustan vaatimat uusimmat nappikset tai sisäpelikengät.

ASTELE KENTÄLLE VIIMEISIMMISSÄ JALKAPALLOVARUSTEISSA

Kaikkia pelaajia kiinnostavat pack-julkaisujen uusimmat jalkapallokengät, mutta julkaisuissa on mukana paljon muutakin. adidas ei ole unohtanut maalivahteja, sillä hanskat ovat myös osa tuotekehitystä – adidakselta löydät maalivahdin hanskat niin nuorille kuin aikuisillekin. Säärisuojukset saavat myös joka packissa uuden ilmeen, joten löydät valikoimista kenkiesi tyyliin sopivat suojukset. Ja kuten kengät, myös uusimmat jalkapallovarusteet pyrkivät tekemään oman osansa vähentääkseen muoviroskaa maapallolla: siksi tuotteet sisältävät yhä enenevissä määrin kierrätysmateriaaleja. Näin ollen voit tehdä yhä kestävämpiä valintoja hankkiessasi jalkapallovarusteita.