alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

OZWEEGO

 
[10]
OZWEEGO-kenkien designia on perinteisesti inspiroinut nostalginen 90-luku, mutta nyt kengät on päivitetty tähän päivään. Kengissä on erilaisia uniikkeja yksityiskohtia, jotka tuovat niille luonnetta ja särmää. Käyttömukavuus on taattua, kun ekstrakevyet materiaalit yhdistyvät maksimaalista tukea antavaan teknologiaan.

OZWEEGOt ovat tehneet paluun – modernilla twistillä!

adidaksen ensimmäisen kerran jo 1990-luvulla lanseeraamat OZWEEGOt ovat nyt tehneet paluun lukuisten alkuperäisten kenkien ystävien iloksi. Nyt niistä pääsevät nauttimaan myös aivan uudet sukupolvet. Näissä korkealaatuisissa kengissä on totta kai säilytetty niiden alkuperäinen ysärihenki, mutta kengät ovat saaneet myös tuoreen, uudenaikaisen ilmeen, kun ne on päivitetty tähän päivään. OZWEEGOissa on erilaisia uniikkeja yksityiskohtia, jotka yhdistävät 1990-luvun retrofiiliksen ja nykypäivän modernin tyylin freesillä tavalla ja tekevät niistä aivan ainutlaatuisia. Uudistukset on tehty kuitenkin kaikkien tunnistamalla originaalilla adidas-tyylillä, johon voi aina luottaa! Kuten voit sivustoltamme huomata, OZWEEGO-kengistä on mistä valita. Räväytä rohkeilla väriyhdistelmillä ja kuvioinneilla tai valitse klassisempaan tyyliin sopivat kengät.

adidaksen OZWEEGOt ovat sekä kevyet että tukevat

OZWEEGOt sopivat monipuolisesti niin erilaisiin liikunta-aktiviteetteihin kuin osaksi jokapäiväistä arkea. Niiden käyttömukavuus on viety huippuunsa yhdistämällä ultrakevyitä materiaaleita jalalle maksimaalista tukea antaviin Adiprene- ja Adiprene+-teknologioihin. adidaksen OZWEEGOt tuntuvat niin ihanilta jaloissasi, ettet tahtoisi ottaa niitä pois lainkaan! Kevyet urheilukengät siivittävät suorituksiasi urheiluharrastuksissasi ja lenkkipolulla tai voit taittaa työmatkat niillä höyhenenkevyesti. Luonnollisesti voit käyttää OZWEEGOja osana omaa katutyyliäsi, jolle kengät antavat viimeisen silauksen. Huomaathan, että voit hankkia monikäyttöiset OZWEEGOt vaikka koko perheelle, sillä niistä löytyy omat mallinsa sekä naisille, miehille että lapsille. Lasten kenkien heijastinyksityiskohdat lisäävät turvallisuutta ja tukevuutensa ansiosta ne soveltuvat hyvin kehittyville jaloille.

Huolehdi kengistäsi oikein!

adidaksen kengät on tehty kestämään. Käytämme ainoastaan huippulaadukkaita materiaaleja ja teknologioita, jotka takaavat tuotteidemme kestävyyden. Muista kuitenkin huolehtia kengistäsi oikein, jotta ne säilyvät ilonasi vieläkin pidempään. Esimerkiksi kastuneiden urheilukenkien tulee antaa kuivua rauhassa ilmastoidussa tilassa tai huoneenlämmössä. Jos kenkien sisäpuolelle on päässyt hiekkaa tai kiviä, tulisi ne poistaa huolellisesti. Kenkien kunto kannattaa myös tarkistaa säännöllisesti ja jos kengät ovat tulleet jo käyttöikänsä päähän, kannattaa uudet hankkia ajoissa. Näin varmistat, että jalkasi voivat hyvin – ovathan ne toki sen arvoiset!