alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Five Ten naisille · Five Ten for women

 
[95]
1 / 2
Page:of 2

Five Ten naisille

Five Ten naisille – tämä adidas-mallisto palvelee täydellisesti aktiivista ulkoilmaelämäntyyliä. Mikäli viihdyt hankalilla patikkapoluilla ja haastavilla pyöräily- ja vaellusreiteillä, tutustu Five Ten -valikoimaan. Sporttisesta kokoelmastamme saat esimerkiksi laadukkaat kengät maasto- ja vuoristopyöräilyyn. Näissä kengissä tuntuma polkimelta ei lipeä edes vaativissa nousuissa ja laskuissa. Valikoimaan kuuluvat myös hyvän pidon antavat kiipeilykengät sekä hankalien maastojen vaelluskengät. Kumipohjaisissa Five Ten -kengissä on niin hyvä pito, että ne toimivat myös virallisten vaellusreittien ulkopuolella esimerkiksi kallioisissa ja kivisissä maastoissa. Laadukas kenkä on satsaus turvallisuuteen. Kenkien ohella löydät naisten Five Ten -mallistosta myös esimerkiksi mukavat t-paidat ja tyylikkäät lippikset ulkoilma-aktiviteetteihin.

Five Ten for women

Created for women who like to be in control, the Five Ten for women range includes shoes and clothing designed for top-level performance. Especially supportive for disciplines such as mountain biking, climbing, hiking and cycling, these grip-enhancing shoes and bold clothing designs look equally at home when you're walking down your local high street. Fearless style combines with unique technologies to deliver support like no other, from snug-fitting and flexible fabrics to patterned outsoles for optimal traction.