alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Naisten skeittikauppa · Women skate shop

 
[98]
Originals White Nora ShoesOriginals White Nora Shoes
Add to wishlist

Nora Shoes

Originals

Originals White Delpala ShoesOriginals White Delpala Shoes
Add to wishlist

Delpala Shoes

Originals

1 / 3
Page:of 3

Naisten skeittikauppa

adidaksen naisten skeittikauppa tarjoaa vaatteet ja kengät skeittaukseen sekä kokonaisvaltaiseen skeittielämäntapaan. Skeittaus on elämäntyyli, johon kuuluu myös sporttinen, rento ja tietenkin katu-uskottava pukeutuminen. Hyppää lautasi päälle klassisissa adidaksen skeittikengissä, jotka ovat todellinen aarre myös skeittipuistojen ulkopuolella. Hanki valikoimiisi esimerkiksi adidaksen skeittitennarit valkoisena, mustana tai lempivärissäsi. Ikoniset adidas-mallit tunnistat esimerkiksi 3-Stripes-raidoituksesta kengän kyljessä. Kenkävalikoima on laaja, joten valitse suosikkisi. Saat kaupastamme myös mukavat adidas-hupparit, tuulitakit, t-paidat ja verryttelytakit. Monet adidaksen skeittivaatteista ovat ajattomia, minimalistisia ja siksi katutyylissä todella haluttuja. Skeittarin matkassa pysyy hyvin yksinkertainen adidaksen vyötärölaukku, ja lookin täydentää lippis esimerkiksi hillityllä Trefoil-logolla. Kaikissa adidaksen skeittivaatteissa on äärimmäisen mukava liikkua.

Women skate shop

Whether you’re a skateboarding pro or just searching for a cool look to show off on the streets, the adidas women’s skate shop has you sorted. From iconic low-top trainers in supple materials and bright colours to laidback, comfortable clothing and accessories to help boost your performance, this collection has been specially designed for time spent on the board. Special features such as vulcanised rubber outsoles will keep you sure-footed wherever you want to go.