alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

ZX

 
[16]
ZX-malliston laajasta valikoimasta löydät lenkkarit niin aikuisille kuin lapsille. Niissä on käytetty adidaksen innovatiivisia teknologioita, joiden ansiosta käyttömukavuus on taattua. Näillä värikkäillä ja designiltaan rohkeillakin laatulenkkareilla viimeistelet oman persoonallisen lookisi.

ZX-lenkkarit vaikka koko perheelle

ZX-kengät on jaoteltu eri mallistoihin, joiden ominaisuudet – samoin kuin niiden tyyli – poikkeavat jonkin verran toisistaan. Tämän ansiosta löydät taatusti mieluisesi ja omiin käyttötarkoituksiisi sopivimmat kengät helposti. Lenkkareita on totta kai naisille, miehille ja lapsille, joten sopivat ZX:t löytyvät vaikka koko perheelle. Kehittämämme Boost-teknologia tuo kenkiin äärimmäistä mukavuutta: kengät suorastaan hellivät jalkojasi. ZX:t on lisäksi valmistettu hengittävistä materiaaleista ja Adiprene-teknologian ansiosta ne tukevat jalkaa optimaalisella tavalla. Värimaailmassa ovat edustettuina niin klassisen tyylikkäät yhdistelmät, kuten valkoisen eri sävyt sekä musta ja valkoinen, kuin todella rohkeatkin värimaailmat, joissa eri värejä yhdistetään toisiinsa hyvin uniikilla tavalla. Löydät niin kirkkaana hehkuvia värejä kuin hempeitä pastellisävyjä. Huomaa myös, että monissa tuotteissamme on käytetty ekologisia kierrätysmateriaaleja.

Valitse adidaksen ZX-kenkien erilaisista trendikkäistä designeista

Sen lisäksi, että adidaksen ZX:t ovat mukavat ja siivittävät aktiivista elämääsi, on niissä totta kai tärkeää myös se, että ne näyttävät hyviltä ja sopivat osaksi omaa sporttista tyyliäsi. Siksi lenkkareiden ulkoasusta löytyy valinnanvaraa. Kenties haluat futurististyyliset lenkkarit, jotka ovat saaneet inspiraationsa avaruusajasta tai retrotyyliset kengät, joiden inspiraationa ovat toimineet 1980- ja 1990-luvut? Tai ehkäpä haluat muotoilulta enemmän yksinkertaisuutta ja virtaviivaisuutta? Ei kannata unohtaa myöskään esimerkiksi adidaksen ZX 700 -lenkkareita ikonisilla 3-Stripes-logolla varustettuina. ZX-lenkkareista löydät kaikkea tätä, ja kun on kyse taatusta adidas-laadusta, voit olla aina varma, että kenkäsi todellakin erottuvat edukseen!

ZX osana aktiivista elämäntyyliä

Nämä lenkkarit sopivat niin eri urheiluharrastuksiin, osaksi aktiivista elämäntyyliä kuin sporttiseen katutyyliinkin. Nämä ekstramukavat kengät, joista jalkasi nauttivat, ottaa mielellään osaksi jokapäiväistä arkeaan. Taita työmatkat mukavasti tai ota kaupungin kadut haltuusi rennoissa ja trendikkäissä lenkkareissa. Laadukkaista materiaaleista valmistetut ZX:t kestävät kovassakin käytössä, joten ne säilyvät ilonasi pitkään. Muista kuitenkin huolehtia kengistäsi hyvin, esimerkiksi poistamalla lenkkareiden sisäpuolelle ja pohjan kuviointiin päässeet pikkukivet ja hiekka. Näin ne säilyvät hyväkuntoisina vieläkin pidempään.