alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Taaperoiden kengät

 
[219]

Mukavat adidaksen kengät vauvoille ja taaperoille. Näistä kengistä ei puutu katu-uskottavuutta ja samalla mukavuutta. Voit hankkia kengät heti adidakselta.

OZWEEGO Shoes
Grand Court Lifestyle Hook and Loop Shoes
Superstar Shoes
FortaRun Sport Running Elastic Lace and Top Strap Shoes
Duramo 10 Shoes
Grand Court Lifestyle Hook and Loop Shoes
Run 70s Shoes
Grand Court Lifestyle Hook and Loop Shoes
Stan Smith Shoes
Racer TR21 Shoes
Run 70s Shoes
Originals Flex Shoes
Nizza x André Saraiva Shoes
NMD 360 Shoes
NMD 360 Shoes
VS Switch 3 Lifestyle Running Hook and Loop Strap Shoes
ZX 700 HD Shoes
Superstar Shoes
Tensaur Run Shoes
NMD 360 Shoes
Advantage Lifestyle Court Two Hook-and-Loop Shoes
OZWEEGO Shoes
Altaventure Sport Swim Sandals
FortaRun Running Shoes 2020
Hello Kitty Superstar 360 Shoes
adidas x Disney Racer TR21 Toy Story Woody Shoes
Originals Flex Shoes
Continental 80 Stripes Shoes
VS Switch 3 Lifestyle Running Hook and Loop Strap Shoes
adidas x LEGO® Sport Pro Shoes
Superstar Shoes
Altaventure Sport Swim Sandals
Continental 80 Shoes
Tensaur Run Shoes
Originals Flex Shoes
Samba OG Shoes
Superstar Shoes
adidas x Disney Suru363 Spider-Man Slip on Infant shoe
Tensaur Sport Training Hook and Loop Shoes
adidas x Disney Suru365 Miss Piggy Muppets Slip-On Shoes
Gazelle Shoes
Superstar 360 Shoes
adidas NMD 360 x LEGO® Shoes
1 / 5
Page:of 5

Taaperoiden sporttiset kengät moneen makuun

Pienten lasten suloiset kengät voivat olla myös katu-uskottavat ja modernit. Taapero voi luoda täysin oman tyylin jo ensimmäisen vuotensa aikana. Omaperäiseen tyyliin kuuluvat erottamattomasti myös kengät. adidaksen valikoimasta löytyy niin suloisia kenkiä pienille lapsille kuin räväköitä ja värejä pursuilevia luomuksia. Valitse vain omaa silmääsi miellyttävät kengät lukuisten värien joukosta. Miltä kuulostaisivat esimerkiksi sähäkät, kirkkaan punaiset lenkkarit tai pirteän keltaiset kengät? Koska adidas on tunnettu myös klassisesta ja ajattomasta tyylistä, valikoimassa on myös runsaasti tummia sävyjä ja valkoisia taaperoiden kenkiä. Lapset eivät vierasta villejäkään kuvioita ja se näkyy myös kenkien valikoimassa. Tästä todisteena kengissä seikkailee tuttuja satuhahmoja sekä hauskoja kuvioita. Malleja on urheiluun sopivista lenkkareista aina tyylikkäisiin katumuotiin soveltuviin kenkiin. Pitkävartisilla lenkkareilla pärjää hyvin myös syksyllä, vaikka ilmat alkavatkin viilentyä. Halusitpa sitten hauskat lenkkarit tai lämpimään säähän soveltuvat sandaalit, adidaksen runsaasta valikoimasta löydät varmasti jotain sopivaa.

Klassisen malliset kengät tai modernit lenkkarit taaperolle

3-Stripes ja adidas kuuluvat erottamattomasti yhteen. Merkillä on muutamia legendaarisen maineen saaneita kenkämalleja ja yksi niistä ovat rennot Gazelle-kengät. Näitä kenkiä löytyy valikoimasta myös perheen aivan pienimmille. Halutessaan vaikka koko perhe voi vetää jalkaansa nämä klassikot. Stan Smithin valkoiset kengät ovat toinen rakastettu adidaksen kenkämalli, jonka myös taapero voi vetää jalkaansa. Myöskään Superstar- kenkämallia ei voi unohtaa, kun puhutaan adidaksen legendaarisista kengistä. Perinteiset valkoiset Superstarit mustilla raidoilla on varma valinta, mutta rohkeampi pukeutuja valitsee sateenkaarenväreissä loistavat raidat lasten kenkiinsä. Nyt taaperoiden kengät ovat saatavilla klassikkomalleissa.

Taaperoiden kengät laadukkaista materiaaleista

Kengät saattavat joutua kestämään kovaakin kulutusta, joten on erittäin tärkeää, että ne valmistetaan laadukkaista ja kestävistä materiaaleista. Valikoimassa on kenkiä, jotka on valmistettu esimerkiksi kestävästä kumista tai synteettisestä nahasta. Huolellisella suunnittelulla ja pienillä yksityiskohdilla kengistä on saatu sekä tyylikkäät että kestävät. Useista kengistä löytyy tarrakiinnitys, jonka ansiosta lapsi saa itsekin laitettua kengät helposti jalkaan. Toinen kenkien jalkaan laittamista helpottava ominaisuus on kengän kantaan kiinnitetty lenkki, josta ne saa nopeasti vedettyä jalkaan.