alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Taaperoiden kengät

 
[87]
Mukavat adidaksen kengät vauvoille ja taaperoille. Näistä kengistä ei puutu katu-uskottavuutta ja samalla mukavuutta. Voit hankkia kengät heti adidakselta.
1 / 2
Page:of 2

Taaperoiden sporttiset kengät moneen makuun

Pienten lasten suloiset kengät voivat olla myös katu-uskottavat ja modernit. Taapero voi luoda täysin oman tyylin jo ensimmäisen vuotensa aikana. Omaperäiseen tyyliin kuuluvat erottamattomasti myös kengät. adidaksen valikoimasta löytyy niin suloisia kenkiä pienille lapsille kuin räväköitä ja värejä pursuilevia luomuksia. Valitse vain omaa silmääsi miellyttävät kengät lukuisten värien joukosta. Miltä kuulostaisivat esimerkiksi sähäkät, kirkkaan punaiset lenkkarit tai pirteän keltaiset kengät? Koska adidas on tunnettu myös klassisesta ja ajattomasta tyylistä, valikoimassa on myös runsaasti tummia sävyjä ja valkoisia taaperoiden kenkiä. Lapset eivät vierasta villejäkään kuvioita ja se näkyy myös kenkien valikoimassa. Tästä todisteena kengissä seikkailee tuttuja satuhahmoja sekä hauskoja kuvioita. Malleja on urheiluun sopivista lenkkareista aina tyylikkäisiin katumuotiin soveltuviin kenkiin. Pitkävartisilla lenkkareilla pärjää hyvin myös syksyllä, vaikka ilmat alkavatkin viilentyä. Halusitpa sitten hauskat lenkkarit tai lämpimään säähän soveltuvat sandaalit, adidaksen runsaasta valikoimasta löydät varmasti jotain sopivaa.

Klassisen malliset kengät tai modernit lenkkarit taaperolle

3-Stripes ja adidas kuuluvat erottamattomasti yhteen. Merkillä on muutamia legendaarisen maineen saaneita kenkämalleja ja yksi niistä ovat rennot Gazelle-kengät. Näitä kenkiä löytyy valikoimasta myös perheen aivan pienimmille. Halutessaan vaikka koko perhe voi vetää jalkaansa nämä klassikot. Stan Smithin valkoiset kengät ovat toinen rakastettu adidaksen kenkämalli, jonka myös taapero voi vetää jalkaansa. Myöskään Superstar- kenkämallia ei voi unohtaa, kun puhutaan adidaksen legendaarisista kengistä. Perinteiset valkoiset Superstarit mustilla raidoilla on varma valinta, mutta rohkeampi pukeutuja valitsee sateenkaarenväreissä loistavat raidat lasten kenkiinsä. Nyt taaperoiden kengät ovat saatavilla klassikkomalleissa.

Taaperoiden kengät laadukkaista materiaaleista

Kengät saattavat joutua kestämään kovaakin kulutusta, joten on erittäin tärkeää, että ne valmistetaan laadukkaista ja kestävistä materiaaleista. Valikoimassa on kenkiä, jotka on valmistettu esimerkiksi kestävästä kumista tai synteettisestä nahasta. Huolellisella suunnittelulla ja pienillä yksityiskohdilla kengistä on saatu sekä tyylikkäät että kestävät. Useista kengistä löytyy tarrakiinnitys, jonka ansiosta lapsi saa itsekin laitettua kengät helposti jalkaan. Toinen kenkien jalkaan laittamista helpottava ominaisuus on kengän kantaan kiinnitetty lenkki, josta ne saa nopeasti vedettyä jalkaan.