alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Skeittikengät · Skate shoes

 
[50]
Originals White Nora ShoesOriginals White Nora Shoes
Add to wishlist

Nora Shoes

Originals

Originals Green Nora ShoesOriginals Green Nora Shoes
Add to wishlist

Nora Shoes

Originals

1 / 2
Page:of 2

Skeittikengät

Skeittaus ei ole vain urheilulaji ‒ se on elämäntapa. adidaksen valikoimista löydät skeittikengät, jotka pysyvät mukana skeittareiden kiihkeässä elämänrytmissä. Valitse valikoimistamme skeittilautasi päälle retrotyyliset adidas-klassikot tai modernimmat skeittijalkineet. 3-Stripes-raidat ovat laadun tae – tiedät, että adidas-laatuun voi luottaa. Olemme kehittäneet alan harrastajille ja ammattilaisille kenkiä, jotka kestävät kolaukset, hypyt, temput ja kikkailut. adidas-kenkiä käyttävät niin skeittiammattilaiset kuin aloittelijat. Kenkä tukee ja suojaa jalkaa ja takaa samalla mahdollisuuden ketterään liikkumiseen. Monissa malleissa EVA-välipohja pehmentää iskua, kun jalka osuu hypystä takaisin maan pinnalle. adidas-kengän valitessasi et tingi tyylistä, sillä skeittikenkämme kruunaavat minkä tahansa katulookin. Valitse väri ja malli, joka kolahtaa!

Skate shoes

Kickflip, ollie and grind your way through life, whether you are on the board or strolling down the street in a pair of classic adidas skateboarding shoes. See the possibility in every rail, every set of steps, and explore the urban landscape with shock absorbing footwear built to support your movement through every trick. Our skate shoes have been designed to provide the optimal blend between style and form, to help you feel the board under you and allow you to move freely. We’ve blended adidas sports technologies with input from adidas pro riders to bring to life skateboarding shoes specifically for the sport.