alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Stan Smith

 
[57]
Ajatonta tyyliä ja huippuluokan mukavuutta tarjoavat adidaksen Stan Smith -kenkämallit ovat yksi monipuolisimmista vapaa-ajan jalkineista, joita voit löytää. Pue jalkaasi klassisia yksityiskohtia pursuava pari huippuluokan tennareita, jotka ovat nykyisin myös luonnonmukaisemmin valmistettuja.
1 / 2
Page:of 2

Monipuolisuudessaan ylivertainen Stan Smith

Klassisista urheilukenkien malleista puhuttaessa adidas Stan Smith -malli tulee erittäin helposti puheeksi. Harva kenkämalli on yhtä varteenotettava jalkine niin monessa tilanteessa, kuin tämä ikoninen pari tennislegendan mukaan nimettyjä kenkiä. Nämä voit pukea jalkaan yhtä hyvin kouluun ja töihin lähtiessä, tai vapaa-ajan moninaisiin aktiviteetteihin. Kymmenillä erilaisilla kuosivaihtoehdoilla voit sovittaa kenkäparin mihin vain asukokonaisuuteen. Ne soveltuvat tilanteeseen kuin tilanteeseen ja jokaiselle ikään tai sukupuoleen katsomatta. Sopivat parit Stan Smith -tennareita löydät hauskaksi osaksi niin naisen, miehen, kuin lapsenkin pukeutumista. Klassiset yksiväriset mallit sopivat yhtä lailla suorien housujen kuin hameenkin kanssa siisteihin asukokonaisuuksiin. Kymmenillä erilaisilla värikkäämmillä vaihtoehdoilla puolestaan korostat omaa tyyliäsi entistä paremmin.

adidas Originals Stan Smith: Ajaton ja klassinen tyyli

Jo vuosikymmeniä ulkonäöltään saman ikonisen tyylin ja tuntumaltaan täydellisyyttä hipovan mukavuuden ylläpitänyttä adidas Originals Stan Smith -mallistoa pidetään syystäkin ajattoman tyylikkäänä ja toimivana. Klassiset yksityiskohdat yhdistettynä adidaksen perinteiseen 3-Stripes-logoon antavat kenkäparille tutun kotoisan fiiliksen, vaikka menneiden vuosien värivaihtoehtojen rinnalle onkin tullut paljon näyttäviä tyylejä, joista valita. Tuttu jämäkkä nauhakiinnitys antaa käyttäjälleen mahdollisuuden perinteiseen kiristykseen tai kenkien käyttämiseen hyvinkin rentoina ja jalkaan sekunneissa sujahtavina arkijalkineina. Ihastuttavat pienten lasten Stan Smith -mallit ovat puolestaan tarrakiinnityksillä kiristettäviä, jotta perheen pienimmällekin näiden ikonisten kenkien jalkaan laittaminen olisi mahdollisimman helppoa.

Moderni ja luonnonmukaisempi toteutus

Jokainen uusi tennarisukupolvi on ottanut Stan Smith -jalkineet omakseen ja arvostaneet sen ajattomuutta, rentoutta ja monipuolisuutta, joka mahdollistaa kenkien käytön lähes kaikissa yhteyksissä. Nykyisin tähän yhtälöön on tuotu mukaan jatkuvasti enenevissä määrin myös adidaksen pidempiaikaiset tavoitteet kestävän kehityksen suhteen ja tämä näkyy jatkuvasti luonnonmukaisemmissa ratkaisuissa klassikkokenkienkin valmistuksen suhteen. Stan Smith -malleissa käytetään nykyään osana kierrätettyjä materiaaleja, esimerkiksi kierrätettyä polyesteriä, ja esimerkiksi jalkineiden yläosa on lähes poikkeuksetta vähintään puoliksi tehty korkealaatuisista kierrätetyistä. Luonnonmukaisia valmistustapoja lisäämällä ajaton klassikkokenkä saa näin entistä enemmän moderneja arvoja, jotka korostavat tämän ikonisen mallin pitkäikäisyyttä ja kykyä pysyä ajankohtaisena vuodesta toiseen.