alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Skip to main content
adidas

Miesten urheilukengät · Men sport shoes

 
[633]
Predator Edge.3 Laceless Firm Ground
X Speedflow.2 Boots Firm Ground
Predator Edge.3 Laceless Turf Boots
Adizero Adios Pro 3 Shoes
Ultraboost 22 Shoes
Ultraboost 22 Shoes
Run Falcon 2.0 Shoes
Ultraboost 5.0 DNA Shoes
Box Hog 2.0 Boots
Run Falcon 2.0 Shoes
Run Falcon 2.0 Shoes
Hoops 3.0 Mid Classic Vintage Shoes
Harden Stepback 3 Shoes
Trae Young 1 Shoes
Harden Vol. 6 Shoes
Ultraboost 22 Shoes
Ultraboost 4.0 DNA Shoes
Ultraboost 22 Shoes
Adizero Ubersonic 4 Tennis Shoes
Run Falcon 2.0 Shoes
ADIZERO X ALLBIRDS 2.94 KG CO2E
Adizero Ubersonic 4 Tennis Shoes
Power Perfect 3 Tokyo Weightlifting Shoes
Duramo 10 Shoes
Codechaos 22 Spikeless Shoes
Adipower Weightlifting II Shoes
Ultraboost 22 Shoes
Ultra 4D Shoes
Supernova 2 Running Shoes
Duramo 10 Shoes
Pureboost 22 Shoes
Ultraboost 22 x Parley Shoes
Run Falcon 2.0 Shoes
Adizero Adios 7 Shoes
Ultraboost 21 x Parley Shoes
Ultraboost 22 Made with Nature Shoes
Ultra 4D Shoes
Solarboost 4 Shoes
Ultraboost 22 Shoes
Ultraboost 22 Shoes
Supernova 2 Running Shoes
Duramo 10 Shoes
Supernova 2 Running Shoes
1 / 14

Miesten urheilukengät

adidaksen valikoimista löydät miesten urheilukengät jokaiseen lajiin. Oli lajisi sitten juoksu, jalkapallo, pyöräily tai golf, tutustu kattavaan kenkävalikoimaamme. adidaksen ikonisista jalkapallokenkäkokoelmista löydät helposti tyylikkäät kengät omaan tasoosi ja makuusi. Myös adidaksen suositut juoksukengät yllättävät monipuolisuudellaan. Tyyleissä ja väreissä on valinnanvaraa. Useimpia juoksukenkiä yhdistää juoksuharrastajien rakastama Boost-teknologia, joka tekee askelluksesta energistä ja juoksutuntumasta miellyttävän. Selaa valikoimaamme ja poimi käyttöösi kengät myös muihin suosikkilajeihisi. adidas-urheilukengät palvelevat sekä sisä- että ulkoliikuntalajeissa. Ulkoilukenkämme tarjoavat vaihtoehtoja myös vaativiin maastoihin ja sääoloihin. Muista lisäksi urheilulliset sandaalimme ja katutyyliin sekä kävelyyn sopivat klassikkotennarimme. Kaikkia miesten urheilukenkiä yhdistää jalkaa miellyttävä muotoilu.

Men sport shoes

Our men’s sport shoes are designed for top performance, no matter whether your chosen sport is running, football, basketball, or something else. With many of our models based on iconic adidas designs that have lasted through the ages, this range of footwear is loved by amateur and professional athletes all over the world. Show off your sense of style and work out in confidence with shoes that will support and energise your every step.