alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
FREE DELIVERY OVER €25 & 100 DAYS FREE RETURNS
adidas- for every sport & style
adidas

Miesten X-jalkapallokengät · Men X football boots

 
[71]
1 / 2
Page:of 2

Miesten X-jalkapallokengät

Etsitkö jalkapallokenkää, joka mahdollistaa maksimaalisen nopeuden pelikentällä? Miesten X-jalkapallokengät ovat erinomainen valinta sekä harrastelijalle että edistyneelle pelaajalle. Kevyt, istuva kenkä laittaa vauhtia peliisi. Laadukkaita X-jalkapallokenkiä suosivat monet huippujalkapalloilijat, eikä ihme. Kenkä vakuuttaa sekä ominaisuuksillaan että tyylillään. Esimerkiksi valkoinen kenkä kultakoristein tai sen kirkkaanpinkki vastine säväyttävät sekä treeneissä että peleissä. Tarjolla on myös tyylikästä kokomustaa ja klassista sinistä 3-Stripes-raidoin. Valitse kengät, jotka sopivat peli- ja treenityyliisi. Malleissa on valinnanvaraa aina turf-kengistä nurmikenttäkenkiin ja kovan alustan kenkiin. Myös sisäpalloon on omat X-kenkänsä. Valikoimaan kuuluu sekä nauhattomia että nauhallisia kenkämalleja. Muista myös muut adidas X -valikoiman jalkapallovarusteet kuten säärisuojat.

Men X football boots

Men’s X football boots are classics of the pitch. Available in models designed for firm ground, soft ground, and even indoor surfaces, these shoes enhance your performance and offer confidence with every step. Choose a colour profile and silhouette that matches your personality, and benefit from design features such as a low-cut Clawcollar and lightweight upper for added agility and control. Whatever style of game you play, men’s X football boots will help you take it further.