alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomapplefacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Kengät · Shoes[3732]

Kengät

adidas-kenkä ei petä! Laadukkaat kenkämme ovat täydellinen valinta tilanteeseen kuin tilanteeseen. Valikoimaamme kuuluu laaja tarjooma sporttisia kenkiä sekä vapaa-aikaan että kaikenlaisiin harrastuksiin ja urheilulajeihin. Etsitpä sitten huippuluokan juoksukenkiä, tyylikkäitä katutennareita, tukevia vaelluskenkiä, sandaaleita tai ketteriä jalkapallokenkiä, voit luottaa adidakseen. Kenkämme on hiottu vuosikymmeniä kestäneen tuotekehityksen avulla huippuunsa sekä materiaaliensa että muotoilunsa puolesta. adidas-kenkä tarjoaa kaiken, mitä jalkineelta odotat. Väriskaalaltaan laaja kenkävalikoimamme palvelee jokaista tyyliä. Jalkineemme ovat myös äärimmäisen monikäyttöisiä, sillä esimerkiksi juoksukenkämme ovat mitä tyylikkäin valinta myös vapaa-aikaan. Oli vuodenaika mikä tahansa, jalalle terveelliset kenkämme ovat aina hyvä hankinta. Jalkasi kiittävät ostoksesta!

Shoes

It is no secret why adidas shoes are known the world over. In design, construction, fabric choice and foot support, we never accept anything but the highest quality. Upgrade your game with a pair of cutting-edge football trainers, run further than ever on feather-light cushioning, enhance your poolside comfort with elegant slides, or show off your style credentials with a pair of street classics. If you’re looking for bold, innovative, iconic shoes, adidas has you covered.