alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
FREE DELIVERY OVER €25 & 100 DAYS FREE RETURNS
adidas- for every sport & style

Naisten Predator-jalkapallokengät · Women predator football boots

 
[62]
1 / 2
Page:of 2

Naisten Predator-jalkapallokengät

adidaksen suositut naisten Predator-jalkapallokengät tarjoavat jalkapalloharrastajille valtavan kenkävalikoiman eri malleissa ja väreissä. Valitse kengät, jotka sopivat pelikenttääsi, tasoosi ja pelityyliisi. Tietenkin jalkapallokengän on myös miellytettävä silmää! Predator on näyttävä kenkä, ja se on saatavana esimerkiksi tyylikkäässä mustassa mallissa ja hehkuvan punaisena. Osa malleista on nauhallisia, osa nauhattomia, eli helpoimmillaan kenkä vain sujautetaan jalkaan. Predator on yksi adidaksen klassisimmista ja suosituimmista jalkapallokengistä, ja vuosien varrella kenkien muotoilu ja tekniset ominaisuudet ovat hioutuneet huippuunsa. Predator-kengät tarjoavat pelaajalle pitoa, pelimukavuutta ja reaktiokykyä. Valikoimassa on vaihtoehtoja kaikenlaisille pelikentille. Muista myös muut Predator-varusteet maalivahdin hanskoista säärisuojiin!

Women predator football boots

Stalk the opposition with women’s Predator football boots – an innovative design from adidas. Available in laced or laceless constructions to offer enhanced control of the ball, these boots all feature a snug, sock-like build and deliver superior traction on a variety of playing surfaces. Opt for brightly coloured designs to seriously turn heads, or a cool black shade to let your footwork do all the talking. Women’s Predator football boots are perfect for any player who means business.