alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
FREE DELIVERY OVER €25 & 60 DAYS* FREE RETURNS
adidas

Miesten urheilukengät · Men training shoes

 
[17]

Miesten urheilukengät

Oli lajisi mikä tahansa, adidas tarjoaa miesten urheilukengät tarpeisiisi. Valikoimastamme löydät sopivat treenikengät niin kuntosalille, juoksulenkille kuin muihinkin urheilulajeihin ja aktiviteetteihin sisällä ja ulkona. adidas-kengät on luotu kestämään tilanteessa kuin tilanteessa, ja ne joustavat ja tukevat erilaisissa harrastuksissa tarpeen mukaan. Laadukkaasta kengästä tulee kuin kehosi jatke – se auttaa parantamaan suoritusta ja antamaan kaiken treenitilanteessa. Tutustu miesten urheilukenkien valikoimaan sekä erilaisiin malleihin ja valitse kenkäsi harrastustesi ja tarpeidesi mukaan. Monikäyttöisimmät treenikenkämme sopivat mainiosti myös vapaa-aikaan, ja tyylikkään ulkonäkönsä ansiosta ne istuvatkin mainiosti katutyyliin. Suosit sitten klassista adidas-tyyliä retrovivahteella tai modernia, yksinkertaista lookia, löydät meiltä treeneihisi ja arkeesi istuvat urheilukengät.

Men training shoes

Go harder and faster in a pair of men’s training shoes from adidas. Designed for specific sports, such as running and general gym routines, these shoes can be worn indoors or outdoors so you can steam ahead with your training regime no matter the environment. Sturdy soles, soft cushioning, and supportive details such as toe caps and lace closures help you to find the perfect fit, while a range of different colours and designs allows you to show off your personal style.