alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Superstar

 
[104]
1 / 3
Page:of 3

Superstar on todellinen tennaritähti

Eittämättä yksi vaatemerkin tunnetuimmista kenkämalleista, adidas Superstar, on pysynyt luotettavana jo kymmeniä vuosia. Jo 1960-luvulla alun perin luotu tennarimalli on ikoninen jalkine, joka sopii sekä lapsille, nuorille että aikuisillekin sukupuoleen katsomatta. Alkuaikojen koripallokäytöstä tämä loistava kenkämalli on siirtynyt enenevissä määrin kiinteäksi osaksi katumuotia. Vuosikymmenien aikana jatkuvasti suosiotaan kasvattanut kenkämalli on täysin soveltuva niin muodikkaaseen pukeutumiseen yökerhossa, rentoon vapaa-ajan viettoon ystävien kanssa, kuin arkeen koulun penkillä tai työpaikalla. Valitse sinä käyttöpaikka, meiltä saat laadukkaat kengät, ja jalkasi voivat hyvin.

adidas Originals Superstar: klassikon monet kasvot

Koripallokentiltä katumuotiin siirtynyt adidas Originals Superstar on pitkän linjan kenkäklassikko. Nykyisessä muodossa se tarjoaa edelleen koripallokentälläkin tarvittavaa tukea ja turvaa jalalle, mutta myös mittavan määrän pehmustetta ja tasapainoa. Nykyisin klassikolla on myös lukematon määrä erilaisia kasvoja. Hillittyjen ja aina tyylikkäiden mustan ja valkoisen mallin lisäksi voit valikoida Superstar-kengät eri värisillä pohjilla, todella monen värisillä raidoilla varustettuna tai jollain mielenkiintoisella kuvituksella koristeltuna. Valitse omaan tyyliisi sopiva pari luotettuja tennareita ja olet valmis jokaiseen päivään. Kattavasta valikoimasta löydät helposti niin gaala-asuun sopivan parin, kuin katukorikseenkin sopivat tennarit. Materiaaleiltaan jokainen pari on taattua adidas-laatua ja niitä koristaa myös ikoninen 3-Stripes-logo. Osassa malleja on myös luonnonmukaisesti käytetty kierrätysmateriaaleja valmistuksessa.

Superstar – mieluisa jalkine jokaiselle

Monikäyttöisen kenkäparin löytäminen kenelle vain ei ole vaikeaa tarjolla olevasta suuresta valikoimasta. Retrohenkisyyttä, mutta silti moderneja tekniikoita jalkineeltaan haluavalle saattaa soveltua esimerkiksi adidas Superstar 80s. Hieman hohtoa tyyliinsä kaipaavalle löytyy puolestaan vaikka kultaista tai hopeanväristä mallia. Mikä hienointa, tästä upeasta mallistosta löytyy myös lapsille sopivia tuotteita pilvin pimein, ja tällöin kuosivaihtoehdoistakin löytyy mitä hauskempia kuvituksia värikkäistä eläinkuvioista simppeleihin yksivärisiin versioihin. Tällöin tarjolla on myös useita tarrakiinnityksellä kiristettäviä malleja. Mieluisia malleja, värejä ja kokoja löytyy jokaiselle sopivia, sukupuoleen katsomatta ja riippumatta siitä, minkä ikäinen olet. Tervetuloa klassikkokenkien maailmaan!