alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Superstar

 
[252]
Collection
Price
€ 22 - € 350
22350
1 / 6
Page:of 6

Superstar

Koripallopallokentiltä katumuotiin ponkaissut adidaksen Superstar on todellinen kenkäklassikko. Monikäyttöinen kenkämalli luotiin jo 1960-luvulla, ja Superstarin suosio on vain kasvanut vuosikymmenten kuluessa. Supestar on todellinen tennaritähti! Se on ikoninen, sporttinen kenkä, joka tuntuu hyvältä jalassa ja sopii jokaiseen tilanteeseen sekä tyyliin. Niin lapset, nuoret kuin aikuisetkin rakastavat Superstar-mallistoa. Perinteinen Superstar-malli on valkoinen, mutta kenkää on saatavilla lukuisissa muissakin väreissä ja tyyleissä. Valitse retrohenkeä henkivä valkoinen Superstar-kenkä punaisella tai sinisellä 3-Stripes-kuviolla tai revittele vaikkapa kultaisella tai hopeisella kuvioinnilla. Jos tyylisi on hillitty, on ikonista kenkää saatavilla myös täysmustana ja täysvalkoisena. Erityisen hyvältä Superstar-kengät näyttävät yhdistettynä adidaksen 3-Stripes-logolla koristettuihin klassikkovaatteisiin.

Superstar

Arguably the most recognisable of any adidas shoe, the Superstar has been a mainstay of street fashion for generations. These iconic shell toe kicks cut a distinguished silhouette and enjoy a unique basketball heritage. Show that you’re down with street culture in a pair of these comfortable and stylish classic trainers. First appearing on the basketball court in the late 1960s, the adidas Superstar was an impressive figure. Holding on to the toughness that made them a widespread hit in professional hoops, the modern Superstar models provide great stability and cushioning. The renowned rubber shell toe featured at the front of the shoe was once celebrated for its practicality on the court – nowadays, it strikes a distinct street fashion look.