alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Naisten asusteet · Women's accessories

 
[913]

Naisten asusteet

adidaksen naisten asusteet kruunaavat sekä treeni- että katutyylisi. adidaksen asustevalikoima on kattava, ja 3-Stripes-raitojen ja Trefoil-logon koristamilla asusteilla et voi mennä pieleen. Hanki asustekokoelmastamme reput, vyölaukut, olkalaukut ja treenikassit. Käytännöllisissä adidas-repuissa on runsaasti valinnanvaraa malleissa ja väreissä, ja tilavimmissa repuissa kuljetat kätevästi sekä treenivaatteet että tietokoneen. Valitse repun väriksi esimerkiksi klassista mustaa tai herkkää vaaleanpunaista. adidaksen vyötärölaukku on käytännöllisin laukkuvaihto, jos mukana kulkee vain kukkaro ja puhelin. Hanki valikoimistamme myös ajattomat adidas-lippikset ja -sukat. Muista, että adidas-logo saa sporttisessa tyylissä näkyä selvästi sukan varressa – älä piilota sukkaa lahkeen alle. Pidä mielessä myös treenivarusteemme, kuten joogamatot sekä adidas-logolla koristetut kasvomaskit.

Women's accessories

Here at adidas we’ve thought of everything, right down to the smallest details. Our women’s accessories range is here to support you through sports practice, competitions, and everyday life, whether you need a durable bag, stylish headwear or specially engineered equipment to really up your game. Sporting the signature adidas style and characterised by their level of excellence, the women’s accessories range leaves no stone unturned in enhancing your comfort, style, and performance.