alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Naisten päähineet · Women headwear

 
[166]
1 / 4
Page:of 4

Naisten päähineet

adidaksen naisten päähineet piristävät arki ja -treenityyliä – tutustu lippiksiin, hattuihin ja pipoihin. Yksinkertaisen tyylikäs adidas-lippis on käytännöllinen ja vaivaton asustevalinta. Se antaa mille tahansa asulle raikkaan ja sporttisen ilmeen, ja juostessa lippis suojaa kasvoja auringolta. Valitse klassinen lippismalli Trefoil-logolla tai hengittävä juoksulippis. Värivalikoimassa on valinnanvaraa jokaiseen makuun. Myös aurinkolippa on vaihtoehto ulkoilmaurheiluun. Etsitkö asustevalikoimaasi hattua, jossa on särmää? adidaksen suositut kalastajanhatut muuttavat hetkessä lookisi ilmeen. adidaksen pipot puolestaan lämmittävät korviasi viileillä säillä. Beanie-pipot ovat tyylikäs arkeen ja urheiluun. Hengittävän neuloksen ansiosta pipon voi vetää hyvin päähän vaikkapa lenkille tai jalkapallotreeneihin. Jos olet futisfani, muista futispipomme ja -lippiksemme.

Women headwear

Keep your head in the game with our women’s headwear range, designed to keep you smart and focused. Warm caps and beanies provide snug protection in winter, whilst still allowing your head to breathe. For the summer months, caps and visors deliver a much-needed defence against heat and bright light, while a sports hijab can be worn all year round and features intense breathability for added control. A variety of colours, patterns, and details such as reflective panels help add personality to your outfit.