alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Naisten skeittikengät · Women's skate shoes

 
[66]
Originals Black Nora ShoesOriginals Black Nora Shoes
Add to wishlist

Nora Shoes

Originals

Originals Black Puig ShoesOriginals Black Puig Shoes
Add to wishlist

Puig Shoes

Originals

Originals White Pro Shell ADVOriginals White Pro Shell ADV
Add to wishlist

Pro Shell ADV

Originals

Originals Black Nora ShoesOriginals Black Nora Shoes
Add to wishlist

Nora Shoes

Originals

1 / 2
Page:of 2

Naisten skeittikengät

Naisten skeittikengät istuvat sekä skeittipuistoihin että arkiseen katutyyliin. Skeittilauta saattaa kulkea kainalossasi kaikkialla, joten myös adidaksen skeittikengistä on suunniteltu mahdollisimman monikäyttöisiä. adidas-kengissä olet milloin tahansa valmis hyppäämään ja laudalle ja antamaan kaikkesi. Skeittikenkämme on tehty kestämään kovaakin käyttöä. Klassista adidas-tyyliä edustavat ikoniset retromallit. adidaksen klassikot, yksiväriset skeittitennarit 3-Stripes-raidoilla, ovat ajaton kenkävalinta. Valitse retrotennarisi joko matalalla varrella tai ilman vartta. Yksiväriset skeittikenkämme ovat myös tyylikäs kenkävalinta, joka istuu joka tyyliin. Esimerkiksi mustissa tai valkoisissa skeittikengissä voit astella niin skeittipuistoon, yliopistolle kuin töihinkin. Skeittikenkämme ovat jalkaa tukevia, tuntumaltaan pehmeitä ja täydellisen hengittäviä. Valitse lempiparisi!

Women's skate shoes

Our adidas women’s skate shoes are style icons thanks to their unique blend of style and technology. Offering enhanced flexibility, superior grip, and head-turning designs that radiate cool, these shoes do the talking so you don’t have to. Whether you enjoy spending time on the board or prefer a skate look for your everyday style, this collection includes all the features you need to enhance your performance. Look out for elements like vulcanised outsoles and supple suede uppers for footwear like no other.