alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Naisten skeittikengät · Women's skate shoes

 
[30]
3MC Vulc Shoes
3MC Vulc Shoes
Busenitz Vulc II Shoes
Gazelle ADV Shoes
3MC Vulc Shoes
Campus ADV Shoes
3MC Vulc Shoes
Matchbreak Super Shoes
Nora Shoes
ZNSORED HI Lifestyle Adult Shoe
Tyshawn Low Shoes
Matchbreak Super Shoes
Matchbreak Super Shoes
Shmoofoil Slides
Delpala Shoes
Matchbreak Super Shoes
Nizza Hi ADV Shoes
Campus ADV Shoes
Matchbreak Super Shoes
Nizza Hi ADV Shoes
Court Platform Shoes
FARM Rio x Vulc Raid3R Lifestyle Skateboarding Logo Branding Shoes
Vulc Raid3r Lifestyle Skateboarding Slip-On Canvas Graphic Print Shoes
FARM Rio x Vulc Raid3R Lifestyle Skateboarding Logo Branding Shoes
3MC Shoes

Naisten skeittikengät

Naisten skeittikengät istuvat sekä skeittipuistoihin että arkiseen katutyyliin. Skeittilauta saattaa kulkea kainalossasi kaikkialla, joten myös adidaksen skeittikengistä on suunniteltu mahdollisimman monikäyttöisiä. adidas-kengissä olet milloin tahansa valmis hyppäämään ja laudalle ja antamaan kaikkesi. Skeittikenkämme on tehty kestämään kovaakin käyttöä. Klassista adidas-tyyliä edustavat ikoniset retromallit. adidaksen klassikot, yksiväriset skeittitennarit 3-Stripes-raidoilla, ovat ajaton kenkävalinta. Valitse retrotennarisi joko matalalla varrella tai ilman vartta. Yksiväriset skeittikenkämme ovat myös tyylikäs kenkävalinta, joka istuu joka tyyliin. Esimerkiksi mustissa tai valkoisissa skeittikengissä voit astella niin skeittipuistoon, yliopistolle kuin töihinkin. Skeittikenkämme ovat jalkaa tukevia, tuntumaltaan pehmeitä ja täydellisen hengittäviä. Valitse lempiparisi!

Women's skate shoes

Our adidas women’s skate shoes are style icons thanks to their unique blend of style and technology. Offering enhanced flexibility, superior grip, and head-turning designs that radiate cool, these shoes do the talking so you don’t have to. Whether you enjoy spending time on the board or prefer a skate look for your everyday style, this collection includes all the features you need to enhance your performance. Look out for elements like vulcanised outsoles and supple suede uppers for footwear like no other.