alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Takit & parkatakit · Coats & Parkas

 
[64]
1 / 2
Page:of 2

Takit & parkatakit

adidaksen takit ja parkatakit pitävät sinut lämpimänä tyylillä. Takkivalikoimamme sisältää vaatehelmiä sekä naisille että miehille. Kokoelmiimme kuuluvat kaikenlaiset sporttiset päälystakit verryttelytakeista tuulitakkeihin, sporttiset trenssitakit sekä mukavan lämpimät toppatakit. Etenkin tuulitakki on käytännöllinen valinta sekä urheiluun että vapaa-aikaan. Parkatakeistamme löydät sopivan mallin jokaiseen tyyliin ja säähän. Monissa parkatakeissa on käytetty esimerkiksi sateelta ja tuulelta suojaavia materiaaleja, joten parka on erinomainen vaihtoehto monikäyttöiseksi jokasääntakiksi. Tarjolla on myös kevyempiä parkoja, jotka voi heittää rennosti päälle esimerkiksi kuntosalille lähtiessä. Valitse takeista lyhyt sporttinen malli tai tyylikäs pitkä malli – tarjolla on myös kaikkea tältä väliltä. Valitse suosikkisi adidaksen laadukkaista takeista!

Coats & Parkas

Coats and parkas are the best way of staying warm, dry, and protected when the weather starts to turn. Especially good for unpredictable climates, this range of outerwear offers an advanced defence against the elements thanks to our innovative fabric technologies. Design details, such as pockets and stand-up collars, allow you to show off your style, while packable solutions in some of our lightweight items provide extra convenience for warmth on the go.