alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
FREE DELIVERY OVER €25 & 60 DAYS* FREE RETURNS
adidas

Lasten vaatteet ja asusteet · Kids articles (4-8 years years old)

 
[1153]
Price
€ 7 - € 200
7200

Lasten vaatteet ja asusteet (4–8-vuotiaille)

adidas pysyy mukana lastesi menossa! Valikoimastamme löydät lasten vaatteet ja asusteet (4–8-vuotiaille) kaikenlaisiin tarpeisiin ja tyyleihin. adidas-vaatteissa ja kengissä lapsesi viihtyvät sekä kotona, päiväkodissa että harrastuksissa. Sporttisessa ja reippaassa tyylissä on rento ja mukava leikkiä ja liikkua. Laadukkaista adidas-vaatteista ja -tennareista löytyy vaihtoehtoja myös ulkoilma-aktiviteetteihin vuodenajasta riippumatta. Löydät kauttamme vaatteet myös tyttöjen ja poikien urheilutreeneihin. Palvelemme pieniä jalkapalloilijoita, uimareita ja voimistelijoita laadukkain vaattein ja varustein. Lasten tyyliin kruunaavat iloiset värit ja adidaksen ikoniset logot, Trefoil ja 3-Stripes. Kestävät materiaalit puolestaan varmistavat sen, että näissä vaatteissa, kengissä ja asusteissa lapsesi viihtyy pitkään!

Kids articles (4-8 years years old)

From sportswear icons to innovative new designs, the range of adidas kids’ articles (4-8 years old) ensures that even the youngest sports fans can show off their moves in style. It doesn’t get much more active than an energetic kid, which is why this collection puts comfort and durability first, from shoes to clothing. Get them supporting your favourite team young or instil in them an abiding love of an active and healthy lifestyle – without ever scrimping on the style.