alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomapplefacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

NMD[67]

adidaksen NMD-kengillä otat kaupunkien kadut haltuusi – sekä rennosti että tyylikkäästi. Kengissä on käytetty innovatiivisia ja ekologisia materiaaleja sekä teknologioita, esimerkiksi energian palauttavaa Boost-välipohjaa. Kenkien design yhdistää 80-luvun retrotyylin nykyaikaiseen – suorastaan futuristiseen – tyyliin persoonallisella ja raikkaalla tavalla.

adidaksen NMD-kengät innovatiivisilla materiaaleilla ja teknologioilla

adidas on tunnettu alansa edelläkävijänä. Yhtenä esimerkkinä tästä on se, että useimmissa adidaksen NMD-kengissä on käytetty ekologisia materiaaleja, kuten kierrätettyä polyesteriä, kierrätetyistä materiaaleista valmistettua Primeblueta ja Parley Ocean Plastic -materiaalia. Parley Ocean Plastic on valmistettu muovijätteestä, jota on kerätty muun muassa saarilta, rannoilta ja rannikoilta. Näin ollen tämä muovijäte ei pääse enää saastuttamaan meriämme. Ostamalla ekologiset NMD-kengät tuet työtämme ympäristön suojelemiseksi ja sen säilyttämiseksi myös seuraaville sukupolville. NMD-kengissä on käytetty lisäksi maksimaalisen käyttömukavuuden varmistamiseksi kevyitä materiaaleja sekä innovatiivisia teknologioita, kuten energian palauttavaa Boost-välipohjaa.  Kenkien energisessä designissa yhdistyvät uniikit yksityiskohdat rohkeaankin värimaailmaan. Näillä persoonallisilla kengillä erotut massasta!

adidaksen NMD r1 - ja NMD cs1 -kengissä yhdistyy 80-luku tähän päivään

Siitä asti, kun adidaksen NMD r1 -kengät tuotiin markkinoille vuonna 2015, ovat ne olleet olennainen osa trendikästä katulookia. Rennoissa ja vaivattomissa kengissä otatkin kaupungin kadut haltuusi mukavasti. NMD s1 -kenkien tavoin ne soveltuvat loistavasti urbaaniin ympäristöön niin designinsa, muotonsa kuin materiaaliensa puolesta. Kenkien designissa yhdistyy energisellä ja uniikilla tavalla niin 80-luku kuin katse tulevaisuuteen. Näistä nuorekkaan raikkaista kengistä löytyy omat mallinsa kaikenikäisille urbaaneille nomadeille: naisille, miehille ja lapsille. Huomaa myös unisex-kenkämme!

NMD-kengät osana trendikästä katulookia

Rennot ja jalkaa suorastaan hellivät NMD-kengät sopivat erinomaisesti osaksi arkea ja jokapäiväiseen käyttöön. Koska malleissa, väreissä ja kuvioinneissa on runsaasti valinnanvaraa, löydät taatusti juuri omaan tyyliisi sopivimmat. Ehkäpä haluat erottua joukosta räväköillä väreillä ja kuvioinneilla tai valita ennemmin hillitympää tyylikkyyttä? Tai voit valita vaikka molemmat ja varmistaa, että sinulla on aina sopivat NMD:t eri tilanteisiin ja tilaisuuksiin. Laadukkaista materiaaleista valmistetut kenkämme kestävät kovassakin käytössä, joten ne ovat ilonasi pitkään. Valikoimaamme päivitetään kuitenkin säännöllisesti, joten kannattaa tutustua myös uutuusmalleihimme ja -väreihimme siltä varalta, että löydät uudet kengät piristämään lookiasi ja päivääsi.